Hard Rock Cafe Dubrovnik otvorio je svoja vrata u samom srcu stare gradske jezgre Dubrovnika, u samostanu klarisa!

Hard Rock Cafe u Dubrovniku

Povijest Dubrovnika starija je više od 2 000 godina. Zahvaljujući svojoj iznimnoj kulturnoj i povijesnoj baštini Dubrovnik je postao međunarodno središte, napredan i multikulturalan grad na raskrižju Europe i Azije, Istoka i Zapada koje okuplja i informacijsko-tehnološki sektor.

Hard Rock Cafe Dubrovnik smješten je u povijesnom i turističkom centru grada, okružen srednjovjekovnim zidinama dužine 1 940 metara. Dubrovnik je jedno od kulturnih središta Hrvatske koje tijekom cijele godine nudi raznovrstan sadržaj kulturnih događanja i festivala. Postao je jedan od najpoznatijih europskih gradova i naravno, glavna kulisa za mnoge filmove i povijesne dramske serije. Šarm Hard Rock brenda izvrstan je dodatak srednjovjekovnom šarmu starog grada koji se savršeno uklopio u spoj modernih restorana i bogate povijesti. Uspješno su spojili dva različita razdoblja tako da su kafić i restoran smjestili u nekadašnjem samostanu koji je pažljivo obnovljen do najsitnijih detalja kako bi se osiguralo da se zadrže, prikažu i dobro sačuvaju jedinstvene i izvorne karakteristike povijesne građevine.

Hard Rock Cafe Dubrovnik nalazi se na adresi Poljana Paska Miličevića 4 u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika. Ovaj nekadašnji samostan površine 850 četvornih metara može primiti preko 400 gostiju u tri glavna prostora: unutarnjem prostoru, prekrasnom atriju u dvorištu koji oduzima dah i u još jednom vanjskom prostoru s pogledom na prepoznatljivu Veliku Onofrijevu fontanu.

Gosti Hard Rock Cafea Dubrovnik imaju mogućnost razgledati zidove na kojima su postavljene memorabilije koji prikazuju seriju jedinstvenih memorabilija legendarnih glazbenika diljem svijeta.

U Hard Rock Cafeu Dubrovnik gostima je na raspolaganju veliki izbor autentičnih okusa s najsvježijim visokokvalitetnim namirnicama s jelovnika Hard Rocka, uključujući originalni Legendary® Burger iz serije Signature Steak Burgers, ukusna specijalna predjela, malene zalogaje, bogat izbor salata, sendviča i različitih dezerata. U ponudi restorana je i bogat izbor pića, od točenog piva i vina do raznovrsnih koktela iz čije ponude se izdvaja koktel Hurricane s potpisom Hard Rocka do velikog izbora Alternative Rock bezalkoholnih napitaka. Hard Rockova svjetski poznata trgovina Rock Shop® smještena je u sklopu restorana i nudi iskustvo kupnje jedinstvenog asortimana odjeće i modnih dodataka (klasičnih i prepoznatljivih majica, šešira, bedževa, čaša i drugih raznih dodataka) namijenjenih obožavateljima i kolekcionarima rocka.

Fotografije: promo