Grazia + Peter Thomas Rooth FirmX Peeling Gel za čišćenje lica ili  Grazia + Peter Thomas Rooth Anti-Aging gel za čišćenje lica ZA SAMO 15 KUNA! Od 20. travnja na kioscima!

Dovoljno je samo malo baciti oko na online recenzije ovih proizvoda i vidjet ćete zašto se radi o bestsellerima i jednim od najomiljenijih proizvoda mnogih beauty influencerica. Sada, uz aktualni broj časopisa Grazia po uobičajenoj cijeni od 15 kuna, dobivate travel sized pakiranje (15 ml) jednog od ova dva proizvoda kako biste se uvjerili u njihovu učinkovitost! A i odlično će doći na nadolazećim ljetnim putovanjima…

Anti-Aging Cleansing Gel

Luksuzni, anti-aging čistač za lice pruža iznimnu svježinu koja pomaže u stvaranju lijepog, svježeg i maldenačkog tena. Ovaj čistač pruža i lagani efekt pilinga koji pomaže smanjiti pojavu sitnih bora i drugih znakova starenja. Idealan je za sve tipove kože, osim osjetljive. Čisti, otapa šminku, poboljšava teksturu kože. Glikolna i salicilna kiselina pomažu u eksfolijaciji, ostavljajući kožu savršeno čistom, rafiniranom i revitaliziranom; 254 kn (250 ml).

FirmX Peeling Gel

Ovaj jedinstveni piling gel nanosi se kružnim pokretima, a osim eksfolijacije, pruža i lifting efekt. Enzimi s višestrukim djelovanjem (ananas, nar i keratinaza) i celuloza pružaju djelotvoran piling za glatku, svježu, obnovljenu kožu bez isušivanja i iritacije kože. Piling je namijenjen za najosjetljiviji, ali i najotporniji tip kože. Pomaže u uklanjanju nečistoća, a istovremeno pomaže očistiti začepljene pore te pruža mladenački, blistav izgled; 321 kn (100 ml).