Prvi tretman za njegu kože koji kombinira najnovija znanstvena otkrića na području fiziologije kože sa Shiseidovim ekskluzivnim inovacijama na području neuroznanosti. Rezultat je glatkija, punija, vidljivo mladenačkija koža, već nakon prva dva tjedna

Zadnjih nekoliko godina Shiseido je blisko surađivao sa CBRC ( Cutaneous Biology Research Center ) pri Općoj bolnici u Massachussettsu – dijelom Harvard Harvard Medical School – da bi razumio interakcije između našeg mozga i naše kože.

Zašto? Da bismo njegu kože doveli na višu razinu! Zato što su ta dva organa u neprestanoj komunikaciji, bilo kakav pritisak na epidermu će pokrenuti domino efekt molekularnih znakova koji pokreću sofisticirane, vitalne , procese u koži.

Ali istraživanje je također pokazalo da zrela koža ili koža pod stresom gubi svoju sposobnost za interakciju s mozgom. Na krajevima njenih 800,000 osjetilnih receptora opreznost opada I živčana vlakna odgovorna za prenošenje signala počinju usporavati. Koža više nije prijemčljiva kao prije, sve slabije I slabije reagira na stimulanse I postaje ranjivija na unutarnje I vanjske agresore. Kao rezultat, koža ima povećane teškoće prilagoditi se aktivnim sastojcima u proizvodima za njegu, što objašnjava zašto izgleda da učinkovitost naših redovnih krema s vremenom opada.

Nastavno na stvaranje Essential Energy – prve njege za kožu koja se može pohvaliti   

ReNeura Tehnologijom™, koja optimizira detekciju I prenošenje signala kroz kožu – Shiseido predstavlja Benefiance. Ova linija je dizajnirana sa najnovijim aktivnim sastojcima, čija učinkovitost je pospješena sa drugom generacijom ReNeura Tehnologije+TM.

Koža otkriva svoj mladenačkiji, glatkiji i puniji izgled – brže nego ikad prije!

Neuroznanost nanešena na kožu.

ReNeura Tehnologija+™

Shiseidova ekskluzivna ReNeura tehnologija+™ – “plus” verzija originalne tehnologije – pomaže poboljšati način na koji koža prima signale, kao I prijenos skupljenih informacija, posebno se boreći sa onim faktorima I smetnjama koje spriječavaju da podaci budu pravilno primljeni I prenešeni*.

Kako je povezanost poboljšana, koža se može vratiti optimalnom funkcioniranju.

U pripravnosti

Aktivni responsivni puder je nevidljiv I neprimjetan na dodir, ali čim dođe u dodir sa kožom, mehanički stimulira osjetilne receptore. Koža se čini mekanija, odmah nakon aplikacije I spremna primiti signale. Natsume, ili japanski čičimak, pomaže spriječiti proizvodnju beta-buke, koja je smetnja koja blokira prijenos informacija u kožu – posebice onu pod stresom – time utječući na odgovor kože na oštećujuće faktore, čak do točke kada je starenje kože vidljivo ubrzano.

Ponovno uspostavljanje konekcije

Ashitaba , japanska medicinska biljka, štiti stanična centralna središta energije, mitohondrije, od oksidacije u cilju zadržavanja proizvodnje ATP (adenozin trifosfat) (in vitro data). Ovo «gorivo» ojačava staničnu snagu, pa je prijenos signala optimiziran.

Misija završena

Kada je ponovno povezana, koža razvija biološke mehanizme koji joj omogućavaju da se brani istovremeno gradeći svoju snagu. Sada je prijemčljivija na tretmane za njegu kože I izvući će više koristi nego ikad prije, od ciljanih aktivnih sastojaka.

Biologija kože za poticanje mladolikosti.

Sa svojom formulom koja štiti integritet bazalnog sloja kože – također poznatog I kao dermoepidermalno čvorište – Benefiance Wrinkle Smoothing krema vizualno zamagljuje bore I puni kožu u samo dva tjedna!  

Krug pun vrlina

KOMBU-Bounce kompleks  stvoren je od tri tražene japanske morske trave – zelene, smeđe I crvene – čija tekstura memorijske pjene zajedno sa sposobnošću odskakivanja pomaže napuniti bore izunutra.  

KOMBU-Bounce kompleks značajno pospješuje proizvodnju Laminina-511 – proteina odgovornog za cjelovitost bazalnog sloja kože – I to poboljšava okolinu za epidermalne matične stanice (in vitro data). Kada su ovako zbrinute, ove stanice proizvode više I puno kvalitetnije keranocite – koji štite kožu od oštećujućih stresora I otpuštaju hijaluronsku kiselinu da bi zadržali njenu puninu. Kao da je process starenja usporen.

Saveznik zaštite

Shiseido kombinira tri prvoklasna aktivna sastojka na biljnoj bazi  – mukurossi, kurkuma i chlorella – da bi ograničio uništavanje dermalnih elastičnih vlakana uzrokovano stresom UV zračenja. Kada je bazalni sloj promijenjen od enzima poput onih stimuliranih UV zračenjem, različiti faktori mogu prodrijeti unutra I uzrokovati oštećenja elastičnih vlakana. Nastaju bore I koža gubi elastičnost. Ekstrakt japanskog voća mukurossi kombiniran sa kurkumom za borbu protiv ovog procesa pomaže spriječiti aktivnost ovih destruktivnih enzima. Chlorella ekstrakt također doprinosi zaštiti od faktora koji dovode do stvaranja bora. Ovako dobro zaštićena, koža zadržava svoju punoću I bore se drže pod kontrolom.

Shiseidova prepoznatljiva senzualna tekstura.

Ugodna konzistencija

Zaboravite sve što ste mislili da znate o anti-ageing njezi kože. Niti gusta niti teška, Wrinkle Smoothing Cream ima laganu, podatnu konzistenciju koja obavija kožu prilikom nanošenja. U svojoj obogaćenoj verziji, krema je baršunastija, ali ne I teža – poput mekanog ogrtača koji je tako ugodan da zaboravljate da ga imate.

Umirujući miris

Vjerna načelima aromakologije, Benefianceova nova krema odiše zelenim, cbjetnim mirisom sa nježnom notom slatke naranče koja joj daje relaksirajuća svojstva. Ova voćna esencija također ima učinak na blagostanje, pomažući umiriti stres.  Primamljujuća teglica

Nježna lakirana teglica ružičasto zlatne boje trenutno privlači pogled – I to sa dobrim razlogom, jer ova staklena kugla dolazi u 16 različitih verzija dizajniranih prema načelima japanskog Wabi-sabi-ja, koji drži da su emocije rođene iz nesavršenosti. I opet iznova, Shiseido je prevladao tehničke izazove da bi donio još ljepote u svijet!

Inspirirajuća ikona.

Predstavlja Benefiance kampanju : Clémence Poésy.

Sa 36 godina, francuska je glumica izgradila blistavu karijeru, koja obuhvaća francuske I engleske blockbustere I umjetničke filmove, TV i filmski rad, pa čak I kazalište. Sa svojom željom da isproba nove stvari, pomiče svoje granice I živi intenzivan život, Poésy je kao I mnoštvo drugih žena koje kombiniraju majčinstvo, karijeru I osobni rast, bez imalo znoja!

Glumica sažima snagu, odlučnost I unutarnju ljepotu predstavljajući lansiranje nove Benefiance njege kože.

Linija.

Benefiance je prikladan za svakoga.

Wrinkle Smoothing Cream namijenjena je normalnoj ili mješovitoj koži i može se koristiti za dan I /ili noć. Njezina trostruka mješavina sastojaka transformira teksturu kože u samo dva tjedna: ReNeura Tehnologija+™ optimizira komunikaciju kože I potiče učinkovitu asimilaciju aktivnih sastojaka; KOMBU-Bounce kompleks poboljšava kvalitetu epiderme istovremeno brinući za bazalni sloj, a aktivni sastojci mukurossi, kurkuma I chlorella bore se protiv foto-starenja I pomažu spriječiti uništavanje elastičnih vlakana.

Ovaj izniman proizvod za njegu kože također dolazi u kremastijoj formulaciji, Enriched Wrinkle Smoothing Cream, za suhu kožu.

Verzija Day Cream formulirana je za urbane žene I ne sadrži samo SPF 25 za zaštitu od UV zračenja, nego I nevidljivi štit koji stvara barijeru protiv peludi, te spriječava njezino ljepljenje na kožu.

Ova nova formula donosi značajne rezultate već nakon dva tjedna, sa 16%* manje bora. Nakon dva mjeseca, gotovo četvrtina borase povukla – 24%* manje ih je. Ovi instrumentalni testovi su poduprti vlastitom percepcijom žena koje su sudjelovale u istraživanju, od kojih 85% tvrdi da im je koža glatkija, baršunastija I otpornija**.

*Instrumentalni test na  wrinkle smoothing kremi – 33 žene

**Consumer test nakon 1 mjeseca – 102 žene