Priznajemo, jako smo uzbuđeni predstaviti vam naš novi specijal koji opsežno i na jednome mjestu okuplja najvažnije informacije i trendove u svijetu beauty industrije. Dobro došli u Back to Beauty School!

Posljednjih smo godina sve svjesniji važnosti njege našeg tijela, kako izvana, tako i iznutra. Sve je to dovelo do potrebe za pažljivijim informiranjem kad je riječ beauty industriji, većoj razini potrebe za kvalitetnim proizvodima te provjerenim izvorima savjetovanja. Tako danas imamo nepokolebljive potrošače koji točno znaju što hoće, ali i pregršt novih informacija zbog kojih se nekada možemo osjećati preplavljeno.

Iz tog smo razloga kreirali veliki insajderski specijal Back to Beauty School, koji na jednome mjestu istražuje, ali i slavi ljepotu s objektivnim i iskrenim objektivom i s ciljem da što bolje upoznamo što nam je sve potrebno kako bismo svoj wellbeing doveli u ravnotežu.

Donosimo detaljne članke o njezi kože lica i tijela, make-upa, intervjue s vrhunskim stručnjacima i stručnjakinjama, provjerene savjete vezane za niz fenomena, od navika koje nam mogu promijeniti život do najnovijih istraživanja vezano za mentalno zdravlje.

Iznova ga nadopunjujemo, a svaki članak ima jedan zajednički nazivnik – želju da se skupa osjećamo odlično u vlastitome tijelu. Svaki put kad ste u potrazi za informacijom iz područja njege lica, tijela, kose wellbeinga, kozmetike… Vratite se na ovu istu adresu.

Zavirite u Back to Beauty School!

 

Foto: Ferda Demir/Getty Images