Gorski park Kupjak jedno je od onih mjesta u Hrvatskoj gdje ćete uživati, u bilo koje doba godine. Ali budimo iskreni, zimske radosti ovdje donose najbolju zabavu.

U srcu Gorskog kotara na preko 700 m nadmorske visine u zagrljaju netaknute prirode čeka vas Gorski park Kupjak. Objekt se nalazi u Kupjaku, na 47 km od Nacionalnog parka Risnjak. Središte zabave je sanjkalište Gorski sjaj s pokretnom trakom koje se otvara ovog vikenda, kako je objavljeno na službenom Facebook profilu. Povodom prvog vikenda sanjkanja očekuju vas i promotivne ponude pa će se tako od 11 sati dijeliti fritule, topli voćni čaj i kuhano vino. Staza za sanjkanje otvorena je od 10 do 16 sati, cijena ulaznice je 50 kuna za odrasle, a djeca od 4 do 12 godina sanjkaju za 20 kuna. U sklopu sanjkališta nalazi se kućica s finom hranom i toplom okrjepom te lounge zona za odmor i opuštanje na svježem goranskom zraku.

Također, u Gorskom parku Kupjak možete i prespavati jer se nudi pet udobno opremljenih soba koje se nalaze u sklopu glavnog smještajnog objekta. U prizemlju objekta nalazi se dnevni boravak s blagovaonicom, prostor za druženje i restoranska kuhinja, taj objek možete iznajmiti u cjelosti, za veliko društvo, no idući slobodan termin je oko Božića, ako požurite. Za početak, ovdje se možete uputiti i na sanjkanje.

Foto: Facebook Gorski park Kupjak