Tražite elegantne cipele za domjenak, proslavu ili party, ali bitno vam je da su i udobne? Pronašli smo savršene elegantne gležnjače koje možete kombinirati uz svečane haljine, ali i druge elegantne komade

Gležnjače na špic

Ove crne gležnjače na špic s blok petom savršeno će pristajati uz svečanu, novogodišnju haljinu, bez obzira na boju haljine.

Mango

Gležnjače s blok petom

Ove kožne gležnjače s četvrtastom petom i špicastim vrhom bit će pravi pogodak ako želite biti elegantni, a da vam je u isto vrijeme i udobno.

Klasične crne gležnjače

Ako volite gležnjače i nosite ih godinama, vjerojatno već imate par klasičnih, crnih, kožnih gležnjača. Ovaj model ima klasičnu punu petu i može se kombinirati uz haljine, suknje i hlače.

Answear Lab (Answear.hr)

Antilop gležnjače

Ovom zimom vlada antilopa, a to vrijedi i za gležnjače. Elegantne gležnjače od brušene kože savršene su za novogodišnji styling. A kako je smeđa trenutno najpopularnija boja, smeđe gležnjače od brušene kože dolaze u obzir odlučite li se za krem ​​ili bež outfit.

Krem gležnjače s četvrtastim vrhom

S crne smo prešli na bež, vrlo elegantnu, sofisticiranu boju koja ide uz praktički sve.

Tory Burch (Answear.hr)

Srebrne gležnjače

Srebrna boja je u trendu ove sezone. Veliki brendovi izbacili su fantastične srebrne čizme, sandale i gležnjače. U modi su i srebrni dodaci (torbe, remenje, ukrasi za kosu, nakit, novčanici). Planirate li se na novogodišnjoj zabavi pojaviti u velikom stilu, trebat će vam i srebrne gležnjače.

Mango

Disko gležnjače

Želite li svoj novogodišnji outfit podići na višu razinu i privući svu pažnju, svjetlucave gležnjače idealan su odabir. Glamurozno i ​​jednostavno neodoljivo.

Foto: Mango, Answear.hr, Profimedia