Nedavno smo istaknuli Ganni kao jedan od onih skandinavskih brendova za koje biste trebali znati, a njihova nova modna kolaboracija još jednom to potvrđuje. Ganni se sada udružio s možda najpopularnijim brendom tenisica trenutno i stvorio komade koji će oduševiti sve one koji su prigrlili povratak dad sneakers modela i retro estetike

Urbani staple komad

Suradnja danskog hit brenda i New Balancea koji trenutno prolazi kroz svoju renesansu rezultirala je predstavljanjem dva modela koji su inspirirani svakodnevnim sportskim lookom. Moderan gradski život danas zahtijeva mobilnost i udobnost, a ovi modeli osigurali su uspješan spoj funkcionalnosti i aktualne estetike. Dizajn se referira na modele za trčanje koji su bili popularni u prvom desetljeću ovog stoljeća, a kao što znamo, Y2K estetika trenutno je trend broj jedan.

Novi Ganni x New Balance model dolazi u sivoj verziji sa šarenim detaljima i u off-white varijanti sa zelenim uzorkom. Važno je spomenuti da su ove tenisice, baš kao i one koje je nedavno u suradnji s brendom Nike predstavila Billie Eilish, napravljene su od recikliranih materijala, čime su ispunile sada već standardni uvjet u modnoj industriji – održivost. Vijest o ovoj suradnji razveselila nas je čim je objavljena, a izgleda da nismo bili jedini. Oba brenda imaju svoju vjernu publiku i obožavatelje pa je kolekcija očekivano već rasprodana. Sva sreća da Ganni voli suradnje s drugim brendovima pa vjerojatno nećemo morati dugo čekati za još neki komad koji ćemo brzo staviti na wishlistu.

 

Foto: Ganni/ Instagram