Najnovija kolekcija dizajnerice Morane Krklec spontano se nadovezala na neke modele iz prethodne kolekcije

Tako je i u ovoj kolekciji dominantan detalj traka, ovog puta u funkciji tregera, remena i raznih načina zatvranja i kopčanja hlača, suknji i jakni. U svakom modelu zadržana je viziija da su dizajn i funcija u skladu, da harmonično komuniciraju i tvore podjednako funkcionalan, ali i estetski zanimljiv odjevni predmet.

Poštivanje tijela i praćenje zadane siluete konstrukcijom svakog odjevnog predmeta, ali uz intervencije u raznim detaljima, nabiranjima tkanine, ušivenim naborima ili puštanjem materijala da slobodno pada i tvori vlastitu formu oko dijela tijela neke su od osnovnih karakteristika ove zimske kolekcije.

Modni detalj uklopljen u kolekciju su kapice i trake za glavu, izrađene od ručno filcane vune u prirodnoj boji bez dodataka ikakvih bojila. Na gotove krojne dijelove se naknadno interveniralo ručnim bojanjem  i stvaranjem apstraktnih motiva, te je svaki model unikatan, ne samo formom, već i uzorkom.

Fotografije za kampanju potpisuje fotograf Šime Eškinja, za make-up je zaslužna vizažistica Mihaela Dodić, a model je mlada Zara Hojan.