Pojavom sve većeg broja streaming platformi, prosječnom je gledatelju sve teže izabrati zanimljiv i kvalitetan sadržaj uz koji će provesti svoje slobodno vrijeme. No, ne brinite – ovo je must-watch listu za lipanj, koja će zadovoljiti raznolike ukuse

Za ljubitelje nadnaravnog, tu je serija Duhovi (FOX, od 13. lipnja ponedjeljkom u 22 sata). Novozelandska glumica Rose McIver, poznata po ulozi u seriji iZombie, ovog puta našla se u ulozi Samanthe. Ona i njezin partner Jay (Utkarsh Ambudkar) naslijedili su prekrasnu kuću na selu. Ubrzo saznaju da kuća zapravo nije kakvom su je zamišljali, već je u raspadnom stanju. Osim toga, u kući žive duhovi osoba koje su boravile u kući godinama prije, a Samantha je prva osoba koja ih primjećuje.

Za sve one koji vole serije prepune dramatičnih i napetih trenutaka stiže 911: Teksas (FOX, od 14. lipnja utorkom u 22 sata). Nakon tragedije u vatrogasnom domu u Austinu, Owen (Rob Lowe), sa svojim problematičnim sinom vatrogascem, T.K.-om, (Ronen Rubenstein), odlazi u Teksas prenijeti svoje vatrogasno znanje i progresivne životne filozofije kako bi tamošnjim vatrogascima pomogao početi ispočetka. Glavnog lika tumači nominiran za Emmyja glumac Rob Lowe, mnogima jedna od prvih tinejdžerskih simpatija.

Jared Padalecki vraća se na male ekrane i glumi najpoznatijeg teksaškog rendžera u povijesti: Cordella Walkera. Uz njega, glumačku postavu serije Walker (FOX, od 8. lipnja srijedom u 22 sata) čini niz dobro poznatih lica – od Jaredove supruge Genevieve Padalecki s kojom se upoznao na setu serije Lovci na natprirodno pa do Keegana Allena, kojeg se sjećamo kao Tobyja iz kultnih Slatkih, malih lažljivica.

Walker -- “The One Who Got Away” , scena iz serije

Nije lipanjska postava serija i filmova ako nema dobrih scena s plaže obasjane suncem. U spin-off verziji NCIS-a, NCIS: Hawaii (FOX, od 13. lipnja od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat), pratimo priču specijalne agentice Jane Tennant (Vanessa Lachey) koja upravlja NCIS-ovom podružnicom u Pearl Harboru. Dok sa svojim timom rješava zločine povezane s vojnim osobljem ili nacionalnom sigurnošću, pokušavaju održati ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Recept za idealnu lipanjsku večer!

Šifra zločina (FOX, 7. lipnja, od ponedjeljka do petka u 20 sati) zvuči kao klasična kriminalistička drama, no ona je sve osim toga. Kada nepoznatu ženu pronađu golu na Times Squareu, bez sjećanja i tijelom prekrivenim svježim tetovažama, agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton ) i njegov FBI tim odmah se zainteresiraju za slučaj. Malo po malo otkrivaju kako je svaka njezina tetovaža jedan trag, a tijelo žene labirint misterija, koje se mora riješiti kako bi se otkrio njezin pravi identitet.

Popularne serije pratite na FOX kanalu u lipnju!

 

Foto: Rebecca Brenneman/The CW — © 2021 The CW Network, LLC; Cliff Lipson/CBS ©2020 CBS Broadcasting, Inc.