Otkako smo prije nekoliko godina otkrili koncept glampinga, počeli smo putovati i odmarati na jedan sasvim nov način. Čak i oni među nama koji nisu voljeli čari kampiranja, kroz ideju glampinga su ga zavoljeli. Glamurozno kampiranje postalo je podjednako popularno kao i boravak u hotelu, a da je tome tako, dokazuje i velika ponuda glampinga koja je unatrag par godina niknula u Hrvatskoj i okolici. Danas vas vodimo u Sloveniju i otkrivamo Forest Glamping Resort Blaguš koji istovremeno djeluje i neobično i čarobno. 

Ovaj glamping idealan je za sve goste koji se žele probuditi uronjeni u prirodu, a smjestio se uz Blaguško jezero u sjevernoj Sloveniji. Pod krošnjama drveća nalazi se jedinstvena arhitektura koja će vam pružiti osjećaj buđenja u bajci. Čim zakoračite na terasu svog privremenog doma, naći ćete se okruženi prirodom i imati priliku napuniti pluća kisikom kojeg okolna šuma neumorno proizvodi.

Postoji nekoliko opcija smještaja u Forest Glamping Resortu Blaguš, pa se tu smjestilo 16 drveno-staklenih kućica. Položaj jedinica u neposrednoj je blizini jezera i pruža idiličan pogled na njega, a kućice su izgrađene isključivo od prirodnih materijala, kojima obiluje i ukusno uređen interijer prostora.

Druga opcija su drveni “brlozi” u formi šatora, koji će u svakome od nas probuditi dječje zaigranog avanturista. Ovaj koncept je za one koji se u potpunosti žele vratiti prirodi, jer unutra se nalazi samo krevet, a uz dobro društvo imate mogućnost upijanja nebeskog prostranstva i gledanja u zvijezde.

Ostavite mobitel po strani i uživajte u nekom od sadržaja koje pruža Forest Glamping Resort Blaguš. Ondje ćete se moći zaputiti u vožnju jezerom ili ćete zastati kod šumske knjižnice u resortu u kojoj vas uvijek čeka dobro štivo za opustiti se uz njega. Čitajte u zajedničkom prostoru ili se potpuno osamite i uživajte na otvorenom uz blagi šumski vjetar i cvrkut ptica.

Koje su cijene noćenja i koje usluge Forest Glamping Resort Blaguš pruža, otkrijte na službenoj web stranici.

Foto: Forest Glamping Resort Blaguš