Glamping u skrivenom alpskom biseru Tržiča, blizu Bleda i Ljubljane, naprosto nas je oduševio

Ako imate želju pošteno napuniti baterije, no ne želite ići na neko razvikano mjesto, ozbiljno razmislite o ovom začahurenom glamping resortu u susjedstvu. U jednoj od najljepših slovenskih regija, u skrivenim oazama nevjerojatne prirode, netaknute prirode s prekrasnim pješačkim stazama i pogledom, postavljen je glamping Mountain Fairy Tale sa šest drvenih koliba koje izgledaju kao iz bajke.

Glamping Mountain Fairy Tale

Kolibe se nalaze u blizini Tržiča, destinacije koja možda nije na prvu popularna, ali u kulturnom i povijesnom smislu ima mnogo toga za ponuditi. Možete posjetiti skrivene prirodne znamenitosti poput stare gradske jezgre, Dovžanove soteske klisure, rudnika Šentanski rudnik, vodopada Stegovniški slap, tunela Born, Zelenice… A dvadeset minuta automobilom je i Bled.

Mountain Fairytale Glamping

Cijelo mjesto je dizajnirano prema Feng shui principima i minimalistički, ima Wi-Fi, a sve kolibe, napravljene od drva i drugih održivih materijala, imaju grijanje i klimatizaciju te su zato odlične i tijekom zime. Kabine su za 4 osobe – francuski kreveti, kutak za čitanje, čajna kuhinjica te dnevni boravak i kupaonica, a možete dobiti i dječji krevetić.

Tijekom hladnijih mjeseci možete unajmiti i finsku saunu, kao i izabrati svježe povrće te začinsko bilje u vrtu unutar glamping resorta. Ekipa resorta Mountain Fairy Tale zasadila je preko 140 grmova, drveća, bilja i začina, a na raspolaganju vam je i prijenosni roštilj.

Iskreno, ne možemo se odlučiti izgleda li nam idiličnije zimi ili u proljeće. Ono što nas je izbacilo iz cipela je činjenica da svaka kabina ima vlastitu vanjsku drvenu hidromasažnu kadu, a doručak vas čeka u košari za piknik!

Glamping Mountain Fairy Tale

Ako želite provesti dan ispunjen adrenalinom (bilo skijanje, bilo bicikliranje te slične aktivnosti), ili wellnessom i meditacijom – dajte priliku mjestu Tržič i ovom šarmantnom skrovitom glampingu, a sve detalje ovog glampinga pronađite ovdje.

Foto: Mountain Fairy Tale