Početkom svake godine modni dvojac eNVy room predstavlja svoje nove vjenčane modele, a iznimka se nije dogodila ni ovoga puta. Nakon glamurozne zimske kolekcije, nova kolekcija ponovno je podsjetila na eleganciju, šarm i ženstvenost njihovih bridal priča, a evo i kako izgleda!

envy room

Praktična romantika

Nova romantična kolekcija donosi prepoznatljivu eNVy room estetiku koja je oplemenjena notom nostalgije. Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović uvijek kreiraju svoje bridal kolekcije tako da ponude modele u paleti različitih stilova te prikladnih za različite tipove vjenčanja. Na tom tragu, ovaj je popularni tandem kreirao čak pedeset vjenčanih modela s fokusom na haljinama koje variraju u dužinama i krojevima, uz dodatak kombinezona i jedno oversized odijelo.

envy room

envy room

Osim elegancije i glamura koji prožima kolekciju, ona je i – praktična. To je posebice vidljivo kod onih modela koji su dizajnirani tako da se uz razne dodatke, poput odvojivih puf rukava ili tila sa šljokicama, transformiraju u “nove” komade, pružajući tako mladenki mogućnost da tijekom večeri promijeni više stylinga sa samo jednim komadom.

envy room

U fokusu nove kolekcije senzualno su otkrivena ramena, što se posebno ističe na korzetiranim haljinama gdje svilena tkanina ili čipka nježno padaju preko ruku. Kolekcijom se provlače i modeli zavodljivih proreza, dubokih dekoltea ili graciozno ogoljenih leđa, uz dominantan motiv glamuroznih, voluminoznih rukava. Modeli variraju u širokoj paleti krojeva, od onih koji prate liniju tijela pa sve do modela raskošnog volumena, dok su od tkanina najzastupljeniji nježni i lepršavi svileni materijali, podatan svileni saten te svileni til. Tu je i uvijek romantična čipka sitnog uzorka s decentnim sjajem ili biserima.

envy room

envy room

Nostalgija kao inspiracija

U svoju najnoviju bridal priču eNVy room je umiješao i notu nostalgije. Nadahnuće za kreiranje triju novih modela pronašli su u svojim starijim kolekcijama, u kojima su predstavili “balon” haljine. Za ovu kolekciju, dvojac ih je reinterpretirao u tri modela. Prva je sprijeda kraća, a iza duža te inspirirala kultnim video spotom za hit November Rain. Drugi model je kratka mini balon haljina, a treća je korzetirana haljina sirena kroja. Izrađene su od transparentne organze s otisnutim floralnim motivima, a osim upečatljivog kroja, odlikuje ih i izrazita lakoća i prozračnost.

envy room

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodnu rezervaciju termina.

 

Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović (295 Studio)