Modno stvaralaštvo dvojca eNVy room oduvijek je prožeto elegancijom i ženstvenošću, a sve je to ponovno došlo do izražaja u najnovijoj kolekciji koju je omiljeni modni tandem predstavio putem live video showa na svojoj službenoj Instagram stranici

envy room

Nova modna priča domaćeg dizajnerskog dua donosi raskošne komade koji će se sjajno uklopiti u slavljeničku sezonu blagdana. Svojom novom kolekcijom eNVy room pomalo eskapistički nudi odmak od stvarnosti i pruža materijal za maštanje. Osim brojnih haljina različitih modela, dužina i krojeva te elegantnih kombinezona, po kojima je eNVy room posebno prepoznatljiv, u kolekciji se ističu i odijela u oversized siluetama koja dolaze u bijeloj i crnoj boji u kombinaciji s topom.

envy room

envy room

U kolekciji se mogu pronaći i elementi poput raskošnih nabora koji stvaraju suptilnu igru svjetla i sjene, dekadentnih proreza ili volana koji daju silueti razigranost i lepršavost. Tu su i mali, ali uvijek pomno promišljeni detalji, kao što su zlatni gumbi koji evociraju notu luksuza.

Najbolji momenti nove kolekcije

Moramo priznati da nam se čini kako su dizajneri bili inspirirani osamdesetim godinama, kada su vladala naglašena ramena, chunky nakit i boje poput zelene, ljubičaste i bakrene. Model iz kampanje nas neodoljivo podsjeća na djevojke iz spota Roberta Palmera, gdje su zalizana niska pundža i stav bili dovoljni da prenesu power ozračje, a sve to dobivamo i ovim dijelom nove eNVy room kolekcije.

envy room

envy room

S druge strane, postoji dio kolekcije koji predstavlja nešto nježniju priču. Dizajneri su se poigrali motivom korzeta koji je spretno moderniziran i tako donosi zanimljiv modni trenutak, a tu je i romantična čipka koja je na nekoliko komada iz kolekcije neočekivano posložena u color-block koji je uobičajeno rezerviran za ponešto drugačije materijale.

envy room

Kampanja za novu zimsku eNVy room kolekciju snimljena je u Atelijeru Maštrović, a potpisuju je Karla Jurić i Ive Trojanović. Šminka je djelo Sanje Agić, dok je za frizuru zaslužna Draška Topić. Zaštitno lice nove kolekcije je Hana Matija Brkić iz agencije Talia, a kako to sve izgleda na videu, pogledajte sami.

Foto: eNVy room