Sinoć je održana dodjela Emmy nagrada, prestižnih priznanja koja slave iznimnost u američkoj televizijskoj industriji. Ove nagrade fokusirane su na izvanredna postignuća u zabavnoj industriji, pružajući priznanje iznimnim doprinosima umjetnosti na malim ekranima. Nakon nedavne dodjele Zlatnih globusa i nevjerojatnih modnih izdanja na crvenom tepihu, nestrpljivo smo iščekivali sinoćnju ceremoniju Emmy nagrada.

Očekivanja su bila visoka, posebno nakon odgode dodjele zbog nedavnih štrajkova Writers Guild of America (WGA) i Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA). No, sinoćnja svečanost konačno je proslavila vrhunska dostignuća u svijetu televizije.

Dok su mnogi s nestrpljenjem pratili tko će ponijeti Emmy kipić kući, jednako je bilo intrigantno vidjeti kakve će lookove zvijezde odabrati za crveni tepih. Glamur nije nedostajao, a crveni tepih postao je prava modna pista.

U nastavku donosimo neke od najupečatljivijih izdanja i lookova koji su nas oduševili na sinoćnjem Emmy crvenom tepihu. Pogledajte tko su naši favoriti i koje su modne kombinacije obilježile ovu glamuroznu noć u svijetu televizije.

Issa Rae
Suki Waterhouse
Jeremy Allen White
Jenna Ortega
Ellen Pompeo
Giancarlo Esposito
Hannah Waddingham
Tyler James Williams
Aubrey Plaza
Camila Morrone
Simona Tabasco
Ariana DeBose
Emma Brooks

 

Foto: Profimedia.hr