Emma Stone zaključila ponudu za nastavak filma “Cruella”, a iako su mnogi mislili da će tužba Scarlett Johansson pokrenuti val reakcija glumaca koji čine isto, to se nije dogodilo

Dobitnica Oscara Emma Stone zaključila je ugovor o svojoj glavnoj ulozi u nastavku “Cruelle”, što je vrlo dobar znak za Disney jer osigurava da neće biti previše problema nakon nekih kritika svog modela da emitiraju vrlo brzo, ako ne i istovremeno, film i u kinima i na Disney+ streaming platformi.

Cruella je, zbog pandemije, puštena u kina i na Disney+ istoga dana, zaradivši više od 222 milijuna dolara od prodaje karata u cijelom svijetu. Izdanje “Cruelle 2” udaljeno je još neko vrijeme, no ono što je sigurno jest to da tužba Scarlett Johansson vezano za honorar za film “Crna udovica” nije previše poljuljao njezine kolege. Osim Stone, nedavno je i Dwayne Johnson potpisao unosni ugovor s Disneyem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Stone (@_emmastoneofficial_)

Iako Disney nije objavio koliko se “Cruella” pogledala na streamingu, samostalni film o podrijetlu zlikovke iz “101 dalmatinca” bio je očito dovoljno uspješan da već ovako brzo “rješavaju” nastavak. Iako mu neki zamjeraju da uzdiže kult anti-heroja, kritičari su hvalili “Cruellu”, adaptaciju animiranog klasika koja je zapravo verzija za odrasle. Prema prvim je kritikama dobio epitet punk glama iz 70-ih i opako dobre izvedbe, a mnogi su ga nazivali najvećim iznenađenjem ljeta i hvalili nestvarno dobru kostimografiju, produkciju i make-up frizuru.

 

Foto: Cruella