Kada smo zamolili ELFS dečke da nam slože glazbenu playlistu, znali smo da nas očekuje zabavan popis pjesama ali  ipak su nas uspjeli oboriti s nogu

Iako nas je koronavirus potjerao u stanove i mnogima opstuirao poslove, ELFSi su se uspjeli prilagoditi nastaloj situaciji. Proljetna kolekcija je vani, a u njoj su ostali vjerni svojem potpisu koji će mnogi prepoznati kao naglašavanje ženske siluete i moći. U kolekciji ujedno koketiraju s cvjetnim motivima, ali ne zanemaruju moć modnih detalja. Uostalom, možete ju istražiti, kao i sve trenutno dostupne komade, na ovom linku.

Inspirirani novom kolekcijom zanimalo nas je što slušaju pri stvaranju i radu, a za playlistu smo uhvatili Ivana Tandarića. S obzirom na to da smo ga uhvatili za vrijeme trajanja kućnih radova, a koje preživljava uz pomoć – Eurosong pjesama, složio nam je “eurovizijsku playlistu za šljakerske radove po stanu”.

“Kako nas je koron prisilila da ne izlazimo iz stana, potres se pobrinuo da imam kaj za raditi. Tako već tri tjedna stružem boju sa zidova, žbukam, gletam, brusim i tako upoznajem svoju mušku stranu. Moja druga strana je fan Eurosonga. Premda se ove godine Eurosong neće održati, sve zemlje su predstavile svoje pjesme ili održale svoje nacionalne izbore, a ova playlista je moj izbor najboljih ili bar najzabavnijih pjesama ovogodišnje predeurovizijske sezone. Ima tu naravno očekivanih klišeja koje se vežu za Eurosong, a svega osam od ovih pjesama je u svojim zemljama izborilo odlazak na Eurosong. Najveće otkriće mi je ruska grupa Little Big, čiji repertoar još upoznajem i sa svakim novim spotom iznova se oduševim njihovom duhovitošću. i za kraj dana  uvijek nas iznova podigne dizalica “You will never break my heart naše drage prijateljice Indire.”

S obzirom na to da se ove godine Eurosong nažalost neće održati (trebao se održati u svibnju u Niozemskoj), a znamo da među vama hrpa obožavatelj(ic)a Eurosonga – navalite!

Fotografija: Little Big press