Toliko glazbe, toliko malo vremena. Glazbeni prostor stalno se obogaćuje za odlične numere, a evo koje nove singlove slušamo u posljednje vrijeme

U moru dobre glazbe, postoji ih baš pregršt kojima biste mogli (netko bi rekao i trebali!) dati priliku. Ovo je miks domaćih i stranih singlova koje mi slušamo na repeat!

PJ Harvey

PJ Harvey je friško podijelila sa svijetom obradu pjesme Who by Fire Leonarda Cohena iz 1974. godine, a mi je ne možemo prestati slušati! Verzija će se, inače, pojaviti na albumu originalne glazbe serije Bad Sisters.

Fran Vasilić

Ovog mladog glazbenika slušaju diljem svijeta, a mi vjerujemo da mu se bliži opasna glazbena karijera u SAD-u. Ako vam je dosad uspio pobjeći s radara, svakako dajte priliku baš svemu čega se dočepate. Indie pop poslastica!

Red Hot Chili Peppers

Eto i njih! Objavili su prvu pjesmu s nadolazećeg albuma Return of the Dream Canteen, koji izlazi 14. listopada, a riječ je o fora psihodeliji koja ima njihov prepoznatljiv zvuk.

tam

tam pratimo već neko vrijeme i jako nam se sviđa njezin miks žanrova koji se mijenjaju iz pjesme u pjesmu, a zajednički im je nazivnik odličan beat i visoka produkcija. Jedva je čekamo negdje poslušati uživo, a dotad – njezin novi singl na repeat!

Beyoncé

Je, znamo da znate da je izašao album i da ste ga već preslušali. Ali ova stvar nam ne izlazi s liste i možemo je slušati zauvijek!