Mesnička 8 je nova adresa gdje se nakon gotovo 5 godina uspješne distribucije Elemisa na ovim prostorima, konačno otvorio i prvi maloprodajni dućan

Svi Elemis proizvodi od sada su dostupni na jednom mjestu, a svaki kupac ovdje može pronaći profesionalni savjet oko njege kože lica i tijela, ili neke problematike kože. Na ovoj lokaciji se možete informirati oko svakodnevne njege Elemis proizvodima za koje smo sigurni da će svatko naći idealan za sebe. Bilo da je riječ o anti ageingu, čistoj hidrataciji, njezi za muškarce ili njezi tijela, Elemis Croatia team rado će vam pomoći. Kao luksuzni britanski spa brend broj 1 u njezi kože, Elemis je na tržištu već više od 27 godina i pruža klijentima klinički dokazane proizvode i terapije. Svi proizvodi iz portfelja su klinički ispitani i napravljeni od najboljih sastojaka dobivenih iz prirode. Njihovi mirisi vam daju jedinstveno iskustvo sa stvarnim rezultatima. 

 

U zadnjem dijelu shopa, nalazi se malo drugačiji koncept – „Insta beauty bar“, a to je mjesto gdje klijent dolazi u pauzi, nakon ili prije posla može napraviti tretman za lice u roku 15 ili 45 minuta. Tretmani se rade Elemis aparatom za njegu kože koji se sastoji od 5 postojećih tehnologija za lice: ultrazvučni piling, terapija svijetlom, galvanske struje, kisik te mikrostruje. Tehnologije aparata mogu se kombinirati do 3 u jednom tretmanu, a 8 različitih aktivatora, posebno će se prilagoditi vašoj koži.