Nakon intervjua s ovim dizajnerskim dvojcem, kojeg možete pronaći u aktualnom tiskanom izdanju časopisa Grazia, bili smo uvjereni da ih osim estetskog izričaja, krasi i glazbeno-filmski-književni ukus u koji ćemo se zaljubiti. Pitali smo ih za par preporuka

I dalje smo zatvoreni u svojim stanovima, pokušavajući ubrzati završetak ove pandemske tragedije koja je zadesila svijet. Svjesni da smo svi u manjku ideja što gledati, što slušati i što raditi u slobodno vrijeme koje ne možemo više ispuniti druženjima, obraćamo se za pomoć poznatim kreativcima. Ovog puta je to dizajnerski dvojac Klisab, u čiji se ukus u knjigama, filmu i glazbi sigurno neće razočarati nijedan fan njihove modne estetike. Pa krenimo!

Ovih dana gledamo…

Money Heist PART 4

Sezona pogledana u dahu! Iako manje uzbudljiva od prethodnih, želimo još! 

 

Killing Eve 

Jedva smo dočekali novu sezonu i to ne samo zbog uzbudljive radnje nego i divne mode u seriji! Ponedjeljak je postao dan u tjednu kojemu se veselimo. 

 

The Middle

Jednostavan humor s dozom ironije sve je što nam treba ovih dana.

 

The Crown

Produkcija, radnja i kostimi uz odličnu Oliviju Colman koja u trećoj sezoni utjelovljuje lik kraljice Elizabete II dovoljni su razlozi zbog kojih bi, ako već niste, trebali pogledati ovu izvrsnu seriju. 

 

Sex Education

Tinejdžer sa kompleksnim odnosom prema vlastitoj seksualnosti, njegova majka, liberalna seksualna terapeutkinja, te jednako neprilagođeni školski prijatelji glavni su protagonisti ove odlične serije koja na humorističan način prati živote svojih aktera. 

…čitamo…

Milan Kundera – Nepodnošljiva lakoća postojanja

Prvi puta pročitana prije 7 ili 8 godina, čišćenjem police ponovno došla pod ruke te je reotkrivena u novom svijetlu. Jedna od najčudnijih ljubavnih priča. 

 

Rupi Kaur – The sun and her flowers

Jednostavno Rupi. 

 

Grace Coddington – A memoir

Grace, kultna urednica Voguea, u memoarima otkriva svoj životni put. Izrazito inspirativna i ohrabrujuća!

 

Mani Gotovac – Rastanci

Mani najljepše piše o ljubavi, onom nečemu za nju specifičnom, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njeni su Rastanci o jednoj takvoj ljubavi, možda i najljepša priča njezinoga pera.

Yuval Noah Harari – 21 lekcija za 21. stoljeće 

Jasno promišljanje o sadašnjosti i odgovori na mnoga goruća pitanja. 

…i slušamo.