Dior ponovno plijeni pažnju, i ne, ne radi se o novoj modnoj kolekciji, već o ljetnom wellness spa na rijeci Seine, koji se vraća još jednu sezonu.

Jučer je, paralelno s pariškim Tjednom visoke mode službeno počelo i krstarenje s Dior Spa brodom. Jedinstveno iskustvo usredotočeno je na izvrstan spa i wellness tretman za probirljive klijente na luksuznom brodu dok plovi prekrasnom rijekom koja prolazi kroz Pariz.

Jahta je nazvana Stunning Excellence i bit će usidrena u Port Henri IV, u blizini Île Saint-Louisa, nudeći prilagođene holističke programe. U ponudi su dvije vrste krstarenja, svaka u trajanju od dva sata, ali se mogu kombinirati za dobivanje potpune četverosatne ekstravagance.

Treatment Cruise krstarenje uključuje tretman lica ili tijela u trajanju od sat vremena – usmjeren na detoksikaciju, ravnotežu, poništavanje starenja, snagu ili opuštanje i jednosatni odmor na palubi.

Wellness krstarenje uključuje jedan sat odmora i rekreacije (takozvani R&R) na palubi, zatim 60 minuta aktivnosti kao što su pilates flow i posturalno istezanje, mobilnost ili detox flow.

Gornja paluba od 1290 četvornih metara može se pohvaliti sportskom centrom na otvorenom, juice barom i bazenom. Osim toga, paluba je prepuna ležaljki s kojih možete “turistički” promatrati pariške spomenike, poput katedrale Notre-Dame, Musée d’Orsay i ostalih znamenitosti.

Svoje Dior cruise putovanje možete rezervirati na Dior službenoj stranici.

 

Foto: George Ledes, Dior