Beauty industrija vrvi novitetima, a ovi pridruženi Dior skincare i makeup članovi definitivno su pronašli svoje mjesto u našim kozmetičkim torbicama

Najveći trendovi u njezi kože i makeupu, neovisno o tome koliko ekstravagantni, posljednjih godina imaju tri zajedničke točke – minimalizam, kvalitetni sastojci i održivost. Toga se drži i vrhunski brend Dior, a sada su nam pružili dva nova proizvoda koja njeguju kožu lica i usana te su savršen dodatak svakoj dnevnoj rutini. Love, love!

Capture Totale Intensive Essence losion za lice

Dior Capture Total Lotion

Capture Totale Intensive Essence losion za lice je prvi korak u Capture Totale ritualu njege kože koji obnavlja mladenački sjaj kože. Sastavljen od 95 % sastojaka prirodnog podrijetla i prožet ekskluzivnom otopinom “longoza-ferments blend”, ovaj losion za lice pomaže u jačanju kožne barijere i ujednačava teksturu kože te ponovno aktivira njezin sjaj. Obogaćen dvjema vrstama hijaluronske kiseline, Capture totale losion savršeno hidratizira i zaglađuje kožu.

Rouge Dior obojeni balzam za usne

Rouge Dior obojeni balzam za usne

Rouge Dior predstavlja svoj prvi obojeni balzam za usne s formulom obogaćenom cvjetnim kompleksom, ekstraktima crvenog božura i nara te cvijeta smokve i hibiskusa. Formula se sastoji od 95 % sastojaka prirodnog podrijetla, njeguje usne i osigurava 24 sata hidratacije. Iskorištavajući snagu dvostruke cvjetne njege, uljepšava usne univerzalnom nijansom i čini ih prirodno blistavim. Može se koristiti samostalno kao balzam za usne ili ispod ruža Rouge Dior kao podloga za dodatnu ugodu.  Rouge Dior balzam je dio strategije održivosti Dior Kuće te se odlikuje dizajnom koji se može puniti.

 

Foto: Brook Mitchell / Stringer/Getty Images Entertainment via Getty Images