Jako se veselimo toplijim danima, ali i novim trendovima koji nas očekuju u proljeće i ljeto. Ova tri su nam se najviše svidjela, a imamo i ideje kako ih postići uz proizvode dostupne kod nas

Nikada ovoliko nismo priželjkivali toplije dane kako bismo konačno mogli osjetiti sunce, druženja na svježem zraku i – uroniti u proljetne beauty trendove.

Inspiracije imamo napretek: osim na popularnim društvenim mrežama it djevojaka i make-up entuzijastica, tu su i predivne modne revije u Milanu, Londonu, New Yorku, Parizu… Imamo osjećaj da trendovi nisu nikad bili raznovrsniji, od neonskih očiju do pastelnih jagodica, svatko će sigurno pronaći nešto što će se uklopiti u njihov stil i odraziti karakter.

Ove tri zanimljive estetike u moru kreativnih ideja su nam se nekako najviše svidjele, a možete ih postići proizvodima dostupnima kod nas. 

Bubblegum look

Makeup trendovi proljeće

Makeup trendovi proljeće bubblegum

Ne, ne, ne vraćamo se Barbie estetici, ali definitivno žarke boje brojnih kolekcija prate i razne pastelne nijanse make-up lookova. Nose se breskvaste, jagodaste, malinaste i trešnjaste nijanse, a veliki je naglasak na sjaju. Odlično sjajilo za usne, lagani highlighter i odlična maskara je sve što vam je potrebno za ovo! Love, love!

Grunge

Makeup trendovi proljeće grunge

Makeup trendovi proljeće grunge

Makeup trendovi proljeće grunge

Već smo pisali o povratku ovog odvažnog beauty trenda, koji je preplavio svaki runway ove godine. Iako jednaki naglasak daju i na očima i na usnama, nema nikakvih problema u tome da odaberete vlastiti statement i odlučite se za grunge usne i nude sjenilo, ili obrnuto! Vjerujemo da ćemo razne varijante ovog looka gledati još neko vrijeme.

Hrabre linije

Makeup trendovi proljeće hrabre linije

Makeup trendovi proljeće hrabre linije

Makeup trendovi proljeće hrabre linije

Makeup trendovi proljeće hrabre linije

Jako nas je razveselio ovaj hrabri make-up trend – osim što vraća popularne cat eyes, tu su i drugi, vrlo kreativni potezi duž cijeloga kapka. Vidjet ćemo još hoće li ovaj trend zaživjeti i na ulicama, ili će ostati rezerviran za klupske prigode.

 

 

Foto: Francois Durand/Getty Images