Iako volimo i jednobojne manikure u zelenoj, plavoj i crvenoj boji koje će biti hit ove godine, ususret promjeni godišnjeg doba spremni smo za slatke motive koji će nas uvesti u proljeće. To znači samo jedno – glavnu ulogu sada preuzima floralni uzorak!

Proljeću se veselimo iz više razloga. Priroda se budi, a s njom i naša uspavana energija. Zimsko sivilo zamjenjuju šarene boje prvih cvjetića koje jedva čekamo prenijeti i na naše manikure. Znamo, cvijeće u proljeće predvidljiv je izbor, ali uvijek lijep i pomalo dječje zabavan. Šarmantan cvjetni motiv na noktima može biti šaren ili jednostavan, ovisno o osobnom stilu i preferencijama. Volimo ga baš zato što se može kombinirati na puno načina, a bez obzira na to koji odaberemo, donijet će osmijeh na lice. Vrijeme je da se uz floralni uzorak na noktićima pripremimo za mnogima najdraže godišnje doba, a evo i koje sve inspirativne opcije postoje!

Cvjetni french

Već nekoliko sezona popularna french manikura dobiva svoje razigranije verzije. Voljeli smo french manikuru u bojama ili obrnuti french, a sada idemo korak dalje pa uz boje biramo i – cvjetiće! Ako volite french, pravo je vrijeme za isprobati ovu opciju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah (@heluviee)

Prozirna baza

Ovaj look donosi određenu sofisticiranost jer, iako se odmiče od klasike, ostaje u zoni jednostavnosti. Ako se nas pita, što suptilniji motiv, to veći dojam. Evo dokaza!

Neočekivana plava

Cvjetni uzorak uglavnom povezujemo s bojama kao što su crvena, ružičasta ili žuta. Ipak, kada se hladna plava boja spoji s klasičnim floralnim uzorkom, rezultat je romantičan i pomalo nostalgični vibe. Definitivno isprobavamo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Metalik folija

Kao da cvijeće nije dovoljno, evo i dodatnog sjaja. Istovremen moderan i klasičan, ovaj look je kao stvoren za one koji žele ostaviti dojam i spojiti nekoliko tehnika u manikuri. Ako niste baš jako motivirani i kreativni, preporučamo da se u ovom slučaju prepustite u ruke profesionalaca. Vrijedit će!

Boja na boju

Za sve koji se kod izbora proljetne manikure ne žele suzdržavati, tu je i šarena opcija. Podloga i cvjetići u različitim bojama donijet će energetsku eksploziju pored koje nitko neće ostati ravnodušan. Opcije su bezgranične pa dajte mašti na volju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

 

Foto: @heluviee/ Instagram