Stiže zima, iako, sudeći po temperaturama, ni jesen još nije zavladala. Pitali smo koje su cipele u trendu za zimu 2023/24. Što ćemo nositi sljedeće sezone?

Temperature polako padaju pa je pravo vrijeme da se pozabavite zimskom obućom. A što je u trendu kada je u pitanju zimska obuća sljedeće zime? Na modnim pistama se izdvojilo  nekoliko modela čizama i cipela koje bismo rado nosili ove zime i za koje vjerujemo da ćemo ih u narednom hladnom periodu često sretati na ulicama.

Bajkerske čizme

Trendovi čizama ostaju na tapeti dulje od ostalih vrsta cipela, što je dobra vijest jer i koštaju više. Ove su godine modnim pistama dominirale čizme u bajkerskom stilu — debele i sa zakovicama. I preplavile su tržište, tako da možete pronaći dobre bajkerske čizme bez da vam ta kupovina previše stanji novčanik. Također, možete ih lijepo kombinirati uz jakne od kože.

Tommy Hilfiger (Answear.hr)

Srebrne čizme i cipele

Srebrna je bila jedan od najvećih trendova na pisti za jesen/zimu 2023./24. I to ne samo kada je u pitanju garderoba (posebno haljine), već i cipele. Odaberite što vam se sviđa, cipele ili čizme, svejedno je. Samo neka budu srebrne i sasvim sigurno ćete biti u trendu.

Zara

Mary Jane

Klasične, elegantne i privlačne, nadahnute Francuskom, Mary Jane je možda jedan od najvećih trendova u domeni cipela ove sezone. A sigurno će ih nositi svaka trendseterica. Ako već niste, svakako nabavite par. Budite sigurni da je to trend cipela na koji ćete se oslanjati u nadolazećim sezonama.

Mango

Mules

Ako vam je udobnost na prvom mjestu kada je obuća u pitanju, ne tražite dalje od mules obuće koja izgleda poput papuča i koja je u trendu za zimu 2023./24. Samo odaberite koja vam boja i materijal odgovaraju.

Birkenstock (Answear.hr)

Čizme iznad koljena

Čizme iznad koljena ove su godine dominirale modnim pistama najavljujući trend za jesen/zimu 2023./24. I bilo je zbilja svakakvih, u različitim materijalima, bojama, teksturama. U njima vam sigurno neće biti hladno. 

Angelo Bervicato (Paramount)

Foto: Profimedia, Answear.hr, Zara, Paramount