Nagrađivana hidratantna Charlotte Tilbury Magic krema, poznata po sposobnosti da instantno transformira kožu, mnogim beauty entuzijastima prvi je odabir. Ova sjajna krema pruža rješenje za više problema, odnosno osim što pospješuje vlagu kože, smanjuje i vidljivost sitnih linija i bora. Međutim, iako je original doista sjajan, mi smo pronašli i nešto povoljniju, a ako je vjerovati internetu – dostojnu zamjenu.

Prvi proizvod Charlotte Tilbury bila je njezina “čarobna” krema. Kao što smo spomenuli, osnovna namjera bila je razviti hidratantnu kremu koja bi trenutačno preobrazila izgled umorne i neujednačene kože modela tijekom modnih događanja. S vremenom, ovaj revolucionarni proizvod stekao je kultni status. Što se tiče sastava, krema sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine C i E te kompleks peptida koji daje efekt punoće, osiguravajući hidratantnu, blistavu i glatku kožu. Rezultati upotrebe ove kreme postaju vidljivi već nakon 28 sekundi, a dugoročni učinak primjećuje se unutar 28 dana.

Charlotte Tilbury Magic Cream

Što se tiče kreme za koju kažu da je dostojna zamjena, radi se o Revolution PRO Miracle Cream kremi za lice. Naime, kombinirajući sastojke za hidrataciju, zaglađivanje i zatezanje u jednom proizvodu, ova krema čini idealnu formulu koja neodoljivo nalikuje Charlotte Tilbury Magic. Isto tako, posebnost Revolution Pro Miracle kreme krije se u njezinom sastavu koji uključuje niacinamid i hijaluronsku kiselinu. Niacinamid, poznat i kao vitamin B3, pomaže u smanjenju vidljivosti pora i poboljšava tonus kože, dok hijaluronska kiselina pruža dubinsku hidrataciju, čineći kožu mekom i punom. Također, Revolution Pro Miracle krema je namijenjena svim tipovima kože.

Revolution PRO Miracle Cream

E sada, koju kremu odabrati. Obje kreme sadrže snažne sastojke za hidrataciju i revitalizaciju kože, no Charlotte Tilbury se oslanja na kombinaciju vitamina i peptida, dok Revolution Pro uključuje niacinamid za poboljšanje teksture kože. Isto tako, Charlotte Tilbury Magic dolazi s višom cijenom, što odražava njezin luksuzni brend i formulaciju, dok Revolution Pro nudi slične specifikacije po pristupačnijoj cijeni, čineći je dostupnijom široj publici. Iako oba proizvoda obećavaju brze rezultate, osobna iskustva mogu varirati te je važno uzeti u obzir tip kože i specifične potrebe prilikom odabira između ove dvije kreme.

Foto: Instagram/@elletrowbridg, d&m, Charlotte Tilbury