(Sarah Jessica Parker, 2018, New York City /Getty Images)

Carrie koja je ‘odgojila’ generacije i generacije žena, nakratko se opet pojavila putem Instagram računa Sarah Jessice Parker, gdje je glumica podijelila prvi video koji insinuira na Carrie Bradshaw koja hoda ulicama Manhattana uz poznate zvukove iz popularne serije ‘Sex and The City’.
Bijele čipkaste cipele s otvorenim prstima, karakteristična suknja od tila i zlatni top vezan u struku remenom, dali su odmah naslutiti da se Carrie vratila. Nažalost samo na kratko, ali iz jako dobrog razloga. Naime, lik popularne Carrie je rekreiran u svrhu podupiranja kampanje Stelle Artois’ i Water.org, čiji je suosnivač poznati glumac Matt Damon, a koja financira pitku vodu u nerazvijenim dijelovima svijeta.

Na drugom videu je prikazana druga poznata scena u kojoj Carrie autobus zapljuskuje vodom. Na autobusu je vidljiva poruka koja glasi ‘1 boca -1 mjesec čiste vode’, kako bi dali do znanja da će Stella Artois’ donirati potreban novac u Water.org. Iako smo se nažalost prebrzo ponadali njenom povratku, Carrie vratila samo na kratko, ali s jako dobrim razlogom. U svakom slučaju hvale vrijedna akcija.