Što može biti bolje od ljetnog druženja na otvorenom uz hladno piće, dobru hranu, plesnu glazbu i istovremeni second-hand shopping? Ništa, upravo tako! Zato vam na vrijeme javljamo gdje otići ove subote.

Ovu subotu, 15. lipnja, deset prijateljica organizira pravu modnu poslasticu – Buvljak na terasi. Svaka od djevojaka imat će svoj štand s unikatnim second-hand komadima odjeće, obuće i raznim sitnicama. Na vama je samo da ponesete svoje vrećice jer organizatorice žele da buvljak bude u potpunosti ekološki osviješten.

IG/@cestclau

No, osim prilike za osvježavanje garderobe, ovaj je buvljak odlična prilika za upoznavanje novih vintage modno osviještenih prijateljica, druženje i zabavu u ugodnom društvu. Uz shopping, moći ćete uživati i u hladnom piću, finom finger foodu te plesati uz glazbu DJ-a Vitamin Disco.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Šiškov (@seksikul)

Dakle, ako tražite fora event koji spaja ljubav prema modi i strast za dobrom zabavom, neka vas put ove subote nanese na adresu Vinogradska cesta 9 (III. kat). Buvljak počinje u 14:00, a više o samom eventu možete pronaći na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/@cestclau