Netflix je na Valentinovo podijelio novi teaser za drugu sezonu Bridgertona i pritom nas podsjetio na sve ono što smo voljeli u ovoj seriji i što se uskoro vraća na ekrane. I ove sezone tako možemo očekivati raskošne balove, mačevanja, udvaranje i sveprisutnu – dramu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

„Ljubav nikad ne igra prema pravilima“

Ovako je opisan novi teaser druge sezone Bridgertona koja na Netflix stiže 25. ožujka. Ovoga puta, središnja romantična priča tiče se najstarijeg brata iz obitelji, Anthonyja Bridgertona i novoga lika, Kate Sharme. Ranije ove godine Netflix je izbacio isječak u kojem smo imali priliku vidjeti kako će izgledati početak odnosa glavnih likova ove sezone i moramo priznati da nas je zainteresirao!

Novi jednominutni teaser podsjetio nas je da Lady Whistledown, autorica zloglasnog proglasa koji otkriva tajne visokog društva, uvijek promatra. Sada, u drugoj sezoni, znamo tko je ona pa jasno vidimo da svoje pero oštri Penelope Featherington, odnosno glumica Nicola Coughlan.

Bez omiljenog lika

Prva sezona imala je svoju premijeru u prosincu 2020. godine i pratila je burnu romansu Daphne Bridgerton i Vojvode od Hastingsa. Ovaj omiljeni par neće se pretjerano pojavljivati u nadolazećoj sezoni, odnosno glumica Phoebe Dynevor hoće, ali glumac Regé-Jean Page, nažalost, neće. Ipak, imamo se čemu veseliti jer će ova serija imati barem četiri sezone, a svakoga će puta pratiti priču drugog člana obitelji Bridgerton, baš kao i u knjigama Julie Quinn. Evo kako izgleda novi teaser!

Foto: Instagram