Scenaristički komični podcast glumice Nicole Coughlan Whistle Through The Shamrocks po svemu sudeći bit će prava poslastica

Poznati idu ili u svijet beautyja, ili u svijet podcasta. Iako još uvijek čekamo nove sezone serija “Bridgerton” i “Derry Girls”, Nicola Coughlan, zvijezda obiju Netflixovih uspješnica ipak će nas počastiti zanimljivim sadržajem – komičnim podcastom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)


Riječ je o zanimljivom Whistle Through The Shamrocks koji je Nicola pokrenula s prijateljicom Camillom Whitehill i koji se lansira kroz nekoliko dana, uz impresivan popis glumaca i glumica, a radnja se smješta u Irskoj i… To je zapravo samo jedan od malo detalja koji su nam otkriveni.

Coughlan je dosad podijelila da će u podcastu sudjelovati kolege iz Derry Girls Paul Mallon i Louisa Harland, komičar Ed Gamble i Catherine Cohen iz Broad Cityja, Queer Eye ikona Jonathan Van Ness, te Stephanie Beatriz iz Brooklyn Nine Nine.

A o čemu je riječ? Naime, neće biti klasičan tip voditelja-gosta, već će biti odglumljeno fiktivno djelo. Nemamo puno saznanja o radnji , no zasad uz svakog glumca i glumice stoji kratki opis, od Bansheeja, seoskog svećenika s mračnom tajnom do engleskog stanodavca koji će izazvati određene probleme.

Spominju se i detektivka te agent, kao i tajanstvena osoba koja najednom stiže u selo i koju nitko ne poznaje. Pojavljuju se i određeni likovi koji mogu, ali i ne moraju biti predvodnici krijumčarenja djece. Nama se, unatoč manjku detalja, ovo čini kao da će biti urnebesna audio bajka i jedva je čekamo poslušati!