Popularna pjevačica pridružuje se popularnoj listi poznatih osoba koje su pokrenule beauty brend ove godine

Postoji li neki celebrity grupni chat u kojem su se dogovorili da će se svi malo prebaciti u beauty industriju? Ako da, Billie Eilish posljednja je pjevačica koja je najavila svoj proizvod (ajde, barem nije brend – još!).

Najava je, naravno, stigla na Instagramu. “Tako sam uzbuđena što ću napokon s vama podijeliti svoj debitanski parfem “Eilish”! moj omiljeni miris na SVIJETU”, veselo je obavijestila 19-godišnja pjevačica u svojoj objavi. I usput dala do znanja da će parfema biti još?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

“Mirisi su oduvijek bili ogroman dio mog života i postojanja otkad se sjećam, i bio je moj san stvoriti ovaj miris i oživjeti moje ideje. Ovo je bila jedna od najuzbudljivijih stvari koje sam ikada napravila. Jedva čekam da ubrzo postane vaš!!!!!”, dodala je.

Eilish uključuje note vanilije, ambera, kakaa i toplih začina, mirišući na blagdane. “Jednostavno je jako ugodan i senzualan”, rekla je Eilish u intervjuu za Elle. “Zbog mene ćete se željeti zamotati u Božić.” Miris je veganski, cruelty-free i napravljen je od clean sastojaka. A pakiranje? Prekrasno, više u fazi Merlinke – zlatna boca u obliku skulpture žene. “Želim da bude osoban i intiman”, rekla je Eilish za Allure. “Samo želim da se svi mogu vidjeti u ovoj boci i vidjeti koga god žele vidjeti u boci.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Pjevačica je baš uvelike uplovila u svijet suradnji, nedavno je lansirala i dva dizajna tenisica u suradnji s brendom Nike i njihovim Air Jordanicama. I moramo priznati da je sve poprilično primamljivo!

Foto: John Lamparski/Getty Images Entertainment via Getty Images