Hidracija je jedan od ključnih segmenata zdravog organizma, no nerijetko tijekom dana jednostavno zaboravimo unositi dovoljno tekućine. Iako se na prvi pogled čini poprilično bazično, mnogima je piti dovoljno vode jednostavno nespretno jer je nemaju gdje natočiti ili je nešto drugo u pitanju. Međutim, u tom slučaju u pomoć pristižu praktične termosice. 

Boce za vodu, osim što postaju sve estetičnije, ujedno su i vrlo praktične jer s njima uvijek imate vodu kraj sebe. Moderne boce za vodu često dolaze s oznakama za praćenje unosa tekućine, što vam može pomoći da ostanete na pravom putu i osigurate dovoljan unos. Također, većina ih je izgrađena od nehrđajućeg čelika ili drugih kvalitetnih materijala s funkcijom zadržavanja hladnoće, a to znači da će svaki gutljaj biti osvježavajuć, pogotovo tijekom vrućih ljetnih dana.

Naravno, korištenje boce za vodu ujedno je i vrlo ekološki osviješten izbor jer smanjuje potrebu za jednokratnim plastičnim ambalažama koje zagađuju okoliš. Osim toga, proizvodnja i transport plastičnih boca zahtijevaju značajne količine energije i resursa, pa prelazak na višekratne boce također smanjuje emisije ugljičnog dioksida i štedi prirodne resurse. Na taj način, korištenje boce za vodu predstavlja jednostavnu, ali učinkovitu promjenu koja može doprinijeti očuvanju okoliša bez puno truda.

U nastavku potražite nekoliko odličnih boca za vodu!

Puma (Zalando) 19,95 eura
Eque (36 eura)
Izmee (Zalando) 29,70 eura
IKEA (6,99 eura)
Eque (36 eura)
Izmee (Zalando) 29,70 eura
Decathlon (15,49 eura)
Sinsay (9,99 eura)

Foto: Unsplash, Decathlon, Sinsay, IKEA, Zalando, Equa