Ovaj nevjerojatan projekt u Norveškoj potpisuje arhitektonski studio Hayri Atak, a nalazio bi se preko 6 tisuća metara iznad zemlje.

Svi oni koji vole visine ili žele pobijediti strah nad njima mogu se samo nadati da će hotel studija Hayri Atak u Norveškoj postati stvarnost. Devet soba i lounge zamišljeni su unutar litice, a cijeli hotel s pogledom koji doslovce oduzima dah. Ovaj veličanstven projekt je svojevrsan nastavak litice Preikestolen, a na samom vrhu ima isplaniran i infinity bazen za koji još nije sigurno hoće li biti tako izveden.

Sam arhitekt izjavio je da ga je inspirirao prijatelj koji mu je poslao fotografiju ovog pogleda što je u njemu izazvalo navalu adrenalina i ideju da bi bilo uzbudljivije imati bazen koji seže iza ruba, a ne da se samo prostire terasom. Ostaje pitanje bi li se i drugi složili s njim i hoće li ideja krenuti u realizaciju.

Hayri Atak_hotel u NorveškojHayri Atak_hotel u NorveškojHayri Atak_hotel u NorveškojHayri Atak_hotel u NorveškojFoto: Instagram @hayri.atak.arch.design.studio