U posljednjih nekoliko dana stigle su nove informacije o filmovima koje jedva čekamo – stižu Barbie i Don’t Worry Darling

Najpoznatija i najprodavanija lutka na svijetu uskoro će uz pomoć poznatih redateljskih i glumačkih imena oživjeti na filmskom platnu, a ubrzo stiže i novi filmski uradak nekoć glumice, a sada i redateljice Olivije Wilde. Evo što znamo o nadolazećim naslovima!

Barbie

O ovom projektu već se dugo šuška. Sada je sigurno, novi film redateljice Grete Gerwig dolazi tek sljedeće ljeto, a izgleda da je hype već krenuo. Tome u prilog zasigurno ide i zvjezdana glumačka postava na čelu s Margot Robbie kao Barbie i Ryanom Goslingom kao Kenom. Osim njih, tu su i Kate McKinnon, America Ferrera i Will Ferrell. Još uvijek nije poznato na koji će način u smislu radnje biti prikazan Barbie svijet pa su internetska nagađanja poprilično kreativna. S druge strane, ono što je sigurno je da smo dobili prvi uvid u ono što otprilike možemo očekivati. Fotografija prikazuje nasmijanu Margot Robbie, odnosno Barbie, iza volana rozog kabrioleta. Na prvi pogled, novi naslov će donijeti obilje zabave, zanimljivih modnih trenutaka i, ako je suditi po ekipi iza i ispred kamere – dobru priču. Zabilježite si 21. srpanj sljedeće godine jer tada na ekrane stiže priča o najpoznatijoj lutki na svijetu. Life is plastic, it’s fantastic!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Warner Bros. Pictures (@wbpictures)

Don’t Worry Darling

Olivia Wilde vraća se u ulogu redateljice, a publici ovoga puta predstavlja psihološki triler inspiriran filmovima kao što su Inception, Trumanov show i Matrix. Ako vas već samo ovo nije zaintrigiralo, imamo još zanimljivih detalja. U glavnim ulogama pojavljuju se multitalentirani Harry Styles (inače, partner redateljice u stvarnom životu) i Florence Pugh, a glume supružnike koji žive u idiličnoj eksperimentalnoj zajednici u Kaliforniji. Zaplet kreće kada supruga započne sumnjati u tajnoviti projekt koji provodi glamurozna tvrtka njenog supruga, a koji tvrdi da će promijeniti svijet. Ovaj intrigantan film, koji u kina stiže 23. rujna,  najavljen je kao onaj koji želi proširiti granice naše mašte, a ovako izgleda teaser kojega je na svojim društvenim mrežama objavila slavna redateljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

 

Foto: Instagram