U ženskom ormaru nikada dovoljno nekoliko stvari – cipela, ili fashion tenisica koje možemo nositi na apsolutno svaki outfit, statement jakni, torbi i nakita.

Kada pričamo o nakitu, uvijek volimo dati podršku domaćim dizajnerima koji svojim idejama svaki put iznova oduševe. Ništa drugačije nije ni s novom kolekcijom dizajnerice Anite Dujić Broadfoot.

Anita je predstavila novu Juno kolekciju proljeće/ljeto 2023 koja će oduševiti ljubitelje minimalizma i vintage vibea.

Materijali koje koristimo u Juno nakitu su srebro, pozlaćeno srebro, poludrago kamenje, slatkovodni biseri, čisto zlato 14/18k, drago kamenje i dijamanti. Kombinacija ovih plemenitih materijala daje našem nakitu posebnu dubinu i eleganciju.

No, to nije sve što je domaća dizajnerica donijela novom kolekcijom. Anita se u sklopu Juno kolekcije udružila i s talentiranom keramičarkom Viktorijom Bartolović kako bi kreirale ručno rađene keramičke posudice za nakit.

“Rad s Viktorijom omogućio mi je da unesem nešto novo i jedinstveno u našu kolekciju. Naše keramičke posudice za nakit nisu samo funkcionalne, već su i prekrasne, a svaka je ručno izrađena s mnogo ljubavi i truda”, istaknula je Anita.

Estetika cijele Juno kolekcije nakita, pa tako i posudica za nakit je sofisticirani minimalizam koji se sjajno uklapa u svaki outfit, ali će i posudice savršeno upotpuniti interijer svakog doma.

Novu Juno kolekciju nakita, ali i simpatične posudice mogu se kupiti na službenoj stranici Juno brenda.