Nakon što smo otkrili brend Kumi tenisica kao još jedan u nizu onih koji pomiču granice održive estetike i definitivno utječu u preuzimanju odgovornosti u modnoj proizvodnji i industriji, sada je izbacio nove modele koji su nas odmah na prvu osvojili!

Kumi: Hygge/22

Model Hygge/22 je pomno dizajniran, izgledom klasičan i istodobno svestranog stila i retro štiha, pristaje ama baš svakoj modnoj kombinaciji, od upuštenih, ležernih pa do onih eklektičnih formalnijih gdje tenisice „zamjenjuju“ cipele. Odijelo s tenisicama stvarno nije više nikakva novost, a može izgledati jako cool.

Uz novi model Kumi tenisica, Hygge/22 možete ostati vjerni svojim načelima i još uvijek izgledati sjajno! Ove su tenisice izrađene od organskih i recikliranih materijala, što znači da su veganske, nježne prema planeti Zemlji i pomoći će vam da budete humaniji prema životinjama donirajući 1 kg životinjske hrane lokalnom azilu za svaki prodani par. Ovo je stvarno odlučan potez Kumi kompanije jer osim što ćete dobro izgledati, direktno ćete utjecati na okolinu i društvo i pomoći ćete jednima od onih, slabijima od sebe, a kojima pomoć najviše treba; napuštenim životinjama.

Ako se još pitate tko je došao na ideju o pokretanju ovog sjajnog brenda, upoznat ćemo vas s njima! Kumi brend su pokrenuli Alexandra Pardo i Sergio Sarvajal, uz pomoć svojeg četveronožnog člana obitelji i najboljeg prijatelja – psa Kyga! Alexandra i Sergio su oduvijek bili izuzetno strastveni oko promoviranja održivosti kao načina života. No, s brendom Kumi su odlučili svoj svjetonazor proširiti i na stil, vizualno predstavljanje i modu. I pokrenuli su projekt koji je u potpunosti pogonjen njihovom strašću i vrijednostima: poštovanje prema svim živim bićima, životinjama, održivost kao imperativ u modnoj industriji i podrška razvoju lokalne ekonomije. S brendom Kumi su to pokazali i dokazali, a s lansiranjem nove linije modela Hygge/22 primjer su pozitivnog poslovanja i rasta brenda iz temelja autentičnih i ispravnih vrijednosti.

Na našem Instagram profilu trenutno imate priliku osvojiti ove kul tenisice. A ako nemate Instagram, giveaway se održava i na našem Facebook profilu. Požurite i sretno!