U modnoj džungli postoji print koji se pokazao nepogrešivim klasikom: animal print. Bilo na pisti ili na ulici, ovaj odvažni uzorak osvojio je ormare hrabrih i sofisticiranih žena diljem svijeta. A u nastavku vam otkrivamo kako animal print uklopiti u svoj look.

Manje je više: Životinjski dezen može biti privlačan sam po sebi, pa je važno ne pretjerivati. Za skladnu ravnotežu najbolje ga je koristiti na istaknutom odjevnom predmetu ili dodatku. Par cipela s uzorkom leoparda ili torba sa zebrastim uzorkom mogu biti ključ za dodavanje tog divljeg dodira bez pretjerivanja.

Kombinirajte i kontrastirajte: Kako ne biste upali u previše kićast izgled, važno je kombinirati animal print s odjećom neutralnih boja. Leopard haljina izgledat će fantastično uz crne cipele ili torbu u zemljanim tonovima. Upamtite da je print sam po sebi zvijezda, pa bi ga dodatna odjeća i dodaci trebali nadopunjavati, a ne konkurirati mu.

Zara

Teksture i slojevi: Kreativan način za uključivanje životinjskog printa je kroz različite teksture i slojeve. Bluza sa zmijskim uzorkom ili prsluk s uzorkom leoparda mogu dodati dimenziju i stil vašoj odjeći. Eksperimentirajte s različitim tkaninama i uzorcima za jedinstven i sofisticiran izgled.

Animal print za ljeto- suptilni detalji

Ako želite isprobati animal print, ali se ne osjećate potpuno samopouzdano, možete započeti uključivanjem suptilnih detalja u svoj izgled. Pojas sa zmijskim uzorkom ili leopard naušnice mogu biti savršen dodatak za začiniti osnovnu odjeću. Zapamtite da mali detalji čine razliku i mogu pretvoriti jednostavan izgled u poseban.

Zara

Budite hrabri s kombinacijom printeva: Za one najhrabrije i one najsmjelije u modi, kombiniranje različitih printeva može rezultirati impresivnim izgledom. Odlučite li se za ovaj trend, pobrinite se da boje i proporcije uzoraka budu dosljedne. Kombiniranje leopard suknje s bluzom s uzorkom zebre može rezultirati odvažnim i elegantnim izgledom.

Kako dodati animal print za ljeto u garderobu?

Životinjski print bezvremenski je trend koji vašem izgledu može dodati divlji i sofisticirani dodir. Ali nemojte ga zlorabiti, kombinirajte ga s neutralnim bojama, igrajte se teksturama i slojevima, unosite suptilne detalje i, ako se usudite, eksperimentirajte s kombinacijom printeva. Imajući ove ključeve na umu, bit ćete spremni nositi bilo koju odjeću sa životinjskim uzorkom koju želite uklopiti u svoju garderobu. Riskirajte i pokažite svoju najluđu stranu! Upamtite, u modi nema čvrstih i brzih pravila, važno je izraziti osobnost i samopouzdanje kroz odjeću.

Zara

Animal print je svestrana opcija koja se može prilagoditi različitim stilovima i prilikama, bilo za ležeran dnevni look ili glamurozni noćni izlazak. Stoga se nemojte bojati dodati dašak odvažnosti i elegancije svojoj odjeći. Istražite mogućnosti animal printa i zabavite se kombinirajući ga s ostalom odjećom i dodacima. Budite hrabri!

Foto: Zara