A’marie kolekcija “Linda” za proljeće/ljeto 2022. godine navelo nas je da se iznova zaljubimo u duge fluidne haljine

Ovog proljeća svima nam je potrebno malo više ljepote. Boja koje smiruju um, svakodnevnice koja je u skladu s nama, opuštanja. Anamarija Brkić svojom kolekcijom za proljeće/ljeto 2022. donosi crtice iz nekog nadolazećeg, mirnijeg vremena, u kojem prevladavaju smiraj i toplina. Nježna energija žene koja biva u svojoj staloženosti, unatoč ponekad teškoj svakodnevnici. Ona kreira svoje odjevne kombinacije po osjećaju, želi se jednostavno osjećati lijepo i nesputano kroz cijeli dan.

A'marie Linda kolekcija

A'marie Linda kolekcija

A’marie u proljeće ulazi s ‘Pampas’ ogrtačima koji ostavljaju bez daha. Napravljeni su od vezenog pamuka, upotpunjeni ukrasnom klapnom i dubokim faldama koje se od ovratnika spuštaju dužinom rukava, a možete ih vezati oko struka ili jednostavno raspustiti, ovisno o preferencijama. Nositi preko omiljene haljine, ali i u casual dnevnim kombinacijama jer će jednako dobro pristajati uz vaše omiljene traperice.

A'marie Linda kolekcija

 

Dugim fluidnim haljinama Anamarija nas budi iz predugog zimskog sna i nudi nam uživanje u toploj sadašnjosti. Obožavateljice njezinih haljina nadolazeće će tople sezone uživati u bojama i printu. Smaragdno zelena i zlatno žuta naglasit će preplanuli ten, dok će print haljine biti jedan od onih komada na koje se uvijek možete osloniti, u dnevnim i večernjim izlascima.

A'marie Linda kolekcija

Osim toga, u kolekciji prevladavaju i bluze, sada već ‘must have’ svake kolekcije. Napravljene su od valovitog japanskog i organskog pamuka, a definiraju ih naglašeni rukavi ili raskošni volani.

A'marie Linda kolekcija

Nove lookove upotpunjava pletivo od tankog eko pamuka, a novitet su A’marie T-shirtice od organskog pamuka koje dolaze u pet verzija i čije ćete modele odmah zavoljeti, kako zbog njihove elegancije, tako i jednostavnosti. Oni će se savršeno stopiti s novim modelima hlača širokih nogavica od cupre, svile ili lana.

A'marie Linda kolekcija

Naušnice od sitnih i decentnih staklenih perlica koje se spajaju u motiv koralja dodatak su s kojim već polako koračamo i u ljeto. Dolaze u neutralnim, ali i jarkim bojama koje instant podižu lice, ali i cijelu odjevnu kombinaciju.

A'marie Linda kolekcija

A'marie Linda kolekcija

Kolekcija za proljeće/ljeto 2022. dostupna je na webu i u A’marie dućanu u Gundulićevoj 19.

flash!

fotografija: Senja Vild
model: Iva Vrban – Colors Model Management
šminka: Sonja Kvesić
kreativno vodstvo: Anamarija Brkić
set dizajn: Ana Galić & Barbara Jazvić – Studio ONNE
lokacija: privatno vlasništvo