Četiri godine nakon što je izašao film A Simple Favor, službeno je najavljen i njegov nastavak. U glavne uloge vraćaju se omiljene Blake Lively i Anna Kendrick, a evo i što još možemo očekivati!

Osim glavnih glumica koje nose film i bez kojih nastavak zasigurno ne bi bio isti, Paul Feig vraća se u redateljsku ulogu. Od ovog redatelja koji je osim za prvi nastavak ovog filma zaslužan i za omiljeni Bridesmaids ponovno očekujemo – puno. Dok se originalni naslov temeljio na romanu spisateljice Darcey Bell iz 2017. godine, nastavak filma nema pisani predložak. Vidjet ćemo hoće li to smetati u osmišljavanju jednako uzbudljive radnje kao u originalu.

Blake Lively, redatelj Paul Feig i Anna Kendrick na premijeri filma “A Simple Favor” 2018. godine

Podsjetimo se, prvi film pratio je samohranu majku blogericu (Kendrick) koja se sprijatelji s tajnovitom i bogatom ženom (Lively) čije dijete pohađa istu školu kao i njeno. Kada misteroizna nova prijateljica nestane, majka blogerica baca se u istraživanje situacije i pritom otkriva neobične tajne. S obzirom na otvoreni kraj prvog dijela, definitivno je postojao prostor za nastavak, što se sada i – potvrdilo. Hoće li drugi dio slijediti komerijalni uspjeh prvoga, vidjet ćemo. Kada? Još nije poznato.

Moda à la Blake

Osim filmu, veselimo se i novim modnim izdanjima omiljene glumice koja je nedavno bila domaćin na Met Gali. Naime, osim što se u samom filmu pojavljuje u chic kombinacijama, Lively je u razdoblju promotivne turneje prvog nastavka nosila uglavnom odijela i pritom izgledala fantastično. Dok čekamo odgovor na pitanje hoće li nastaviti u tom smjeru, poprilično smo sigurni da i bez stilista – neće pogriješiti.

 

Foto: Jamie McCarthy/ Jeff Spicer/ Rob Kim/ Getty Images