Jesen je savršeno vrijeme za druženja, posebno ako govorimo o onim modno-umjetničkim

Volite shopping, ali već vam je dosta prožvakanih high street dućana i želite podržati domaće kreativce? Pop-up druženja sve su popularnija jer omogućuju poseban doživljaj – priliku da zavirite u raritetne komade i podržite lokalne brendove. Baš nas takvo druženje očekuje sljedećeg tjedna, kad će Pandan predstaviti dio nove jesensko-zimske kolekcije s posebnim naglaskom na statement kožne komade. 

Među istaknutim komadima su crni kožni “pony” kaput i svijetlobež brušeni trench duplih prsa, koji prate aktualne modne trendove. Osim toga, posjetitelji će imati priliku zaviriti u kolekciju dizajnerskih komada s potpisima Galliano, Sergio Rossi, Max Mara, Longchamp i Kenzo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A N D A N (@pandan.www)

Uz modu, Pandan je uvijek otvoren za suradnju s lokalnim brendovima pa će na ovom pop-upu sudjelovati i wellbeing brend Materia, koji će pripremati matcha napitke za sve posjetitelje. 

Druženje će se održati u utorak, 22. listopada od 17:00 do 21:00 u prostoru umjetničkog kolektiva KUĆĆA na Trešnjevci  (Nova cesta 128), a osim što će Pandan predstaviti dio nove jesensko-zimske kolekcije, umjetnički kolektiv će izložiti radove svojih umjetnika – pa tko kaže da moda i umjetnost ne ide ruku pod ruku?