Margot Robbie i Jacob Elordi trebali bi glumiti u nadolazećoj adaptaciji klasičnog romana Emily Brontë, “Orkanski visovi”

Projekt MRC-a i LuckyChapa, film je pokupio duo s A-liste i označava treću zajedničku suradnju LuckyChapa i Emeralda Fennella, nakon uspješnih “Saltburn” i “Barbie”, stoga ne sumnjamo da će i ovo biti zanimljivo ostvarenje. Za one koji ne znaju, LuckyChap je produkcijska tvrtka koju je osnovala Margot Robbie i čini se, prema dosad viđenom, da odabire iznimne projekte.

Ovaj nadolazeći dugometražni film o legendarnom ljubavnom romanu Brontë dolazi nakon što je LuckyChap također producirao njezin nedavni psihološki triler u crnoj komediji “Saltburn” i “Promising Young Woman”, koji je osvojio i Oscara. Predviđeno je da Robbie glumi Catherine Earnshaw, dok će Elordi glumiti Heathcliffa. Fennell piše, producira i režira film čija je predprodukcija postavljena u Ujedinjenom Kraljevstvu 2025.

Originalni roman Emily Brontë objavljen je 1850. godine i prati priču dviju obitelji, Earnshaws i Linton, dok prolaze kroz turbulentnu vezu koju imaju s Earnshawsovim posvojenim sinom, Heathcliffom. Deadline potvrđuje da u ovom trenutku detalji radnje nisu otkriveni, ali realno – znamo ih? Ovome ćemo svakako dati priliku.

 

Foto: Profimedia