Hailey Bieber ponovno je postavila standard u svijetu manikure. Naime, svaki put kad objavi novu boju noktiju, rodi se neki novi i zanimljivi beauty trend, a njezin posljednji izbor mogao bi biti najbolji do sada

Nedavno smo na Hailey uočili svježe nalakirane nokte u tamnoplavo-ljubičastim nijansama, koji su odmah dobili nadimak – “blackberry nokti”. Nijanse tamnoplave boje već su viđene na zvijezdama poput Kylie Jenner, no zašto su tako popularne?

Dolaskom jeseni, tamne nijanse noktiju ponovno zauzimaju glavnu ulogu na beauty sceni. Ove bogate boje, poput tamnoplave, ili ljubičaste savršeno se uklapaju u sezonsku paletu koja odiše toplinom i elegancijom. Osim što stvaraju efektnu kombinaciju s jesenskom odjećom, tamni tonovi noktiju pružaju sofisticiran i profinjen izgled, idealan za sve prilike. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode FAN PAGE (@newsbaldwin)

Kako postići “blackberry” manikuru kod kuće

Priprema noktiju

Kao i uvijek, prvi korak je pravilna priprema. Uklonite staru boju, oblikujte nokte po želji (kockasti ili ovalni vrhovi izvrsno će izgledati s ovom nijansom) i nanesite hidratantnu kremu na kutikule.

Ziaja Silk, hidratantna krema za ruke i nokte

Baza

Nanesite tanki sloj baznog laka kako biste zaštitili nokte i produljili trajnost manikure. To je posebno važno kod tamnijih nijansi koje mogu ostaviti mrlje na noktima.

Jana Nails, Duragel step 1 (gel polish base coat)

Odaberite nijansu

Ako želite replicirati Haileyn izgled, preporučujemo tamnoplavu ili ljubičasto-plavu nijansu s metalik finišem. Lakovima poput OPI Russian Navy ili sličnim tamnim nijansama lako je postići taj dramatični “blackberry” efekt. Nanesite dva sloja odabrane boje. Ključno je raditi u tankim slojevima kako bi se boja ravnomjerno rasporedila i brže osušila.

OPI Nail Lacquer Malibu lak za nokte, nijansa Tile Art to Warm Your Heart
Jana Nails, J.-Laque #45 Admiral blue
OPI Nail Lacquer Malibu, nijansa The Sound of Vibrance

Top coat

Završite prozirnim sjajnim ili mat nadlakom, ovisno o vašim preferencijama. Sjajni nadlak dodat će noktu dubinu i sjaj, dok će mat verzija dati sofisticirani, baršunasti finiš.

Jana Nails Aqua wet look top coat