Uronite u svijet ljepote i saznajte koji su proizvodi nominirani u drugoj po redu Grazia Best of Beauty dodjeli – predstavljamo nominirane proizvode u kategoriji Skincare

I ove godine u sklopu Best of Beauty natječaja predstavljamo najbolje proizvode u beauty industriji. Naši stručnjaci su marljivo testirali, istraživali i birali među stotinama proizvoda kako bi predstavili one koji su se istaknuli svojom inovativnošću, učinkovitošću i jedinstvenim pristupom njezi kože. Od hranjive njege, luksuznih seruma do revolucionarnih krema, svaki od nominiranih proizvoda nudi nešto posebno za vašu kožu, obećavajući zdravlje, ljepotu i sjaj. 

Ova nagradna ceremonija posebna je i zbog vaše uloge u njoj. Zajedno s nama donesite odluku koji su proizvodi zaslužili titulu najboljeg. Glasajte za svog favorita te ujedno ostvarite priliku osvojiti brojne nagrade. Vaš je glas bitan u prepoznavanju izvrsnosti i kreiranju beauty trendova. Pridružite nam se u slavljenju najboljih od najboljih!

KATEGORIJA – SKINCARE

Najbolja hidratantna njega

Prva kategorija u Best of Beauty izboru najboljih jest “Najbolja hidratantna njega”. Ovi proizvodi su osvojili su nas zahvaljujući svojoj sposobnosti da nahrane, hidriraju i revitaliziraju kožu na najbolji mogući način. Predstavljamo vam dva izvanredna brenda čije su kreme nominirane za Grazia nagradu za najbolje:

Dalma Vita, revitalizirajuća hidratantna krema za lice SMILJE

Lagana tekstura gel kreme pomaže u regeneraciji i revitalizaciji umorne kože. Smanjuje vidljivost bora, nepravilnosti kože i pigmentacijskih mrlja. Kožu čini blistavijom i osvježenom. Nastala je iz organskog uzgoja mediteranskih biljaka i njihovih nusprodukata, iz srca Jadrana, Biograda na Moru. 

SVR, Hydraliane bogata krema

Nova generacija galenske formule obogaćena je fiziološkim šećerima i tekućim kristalima koji zadržavaju vodu u koži i pružaju maksimalnu hidrataciju. Krema za lice SVR Hydraliane svakog će dana licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje. Intenzivno hidrira, dubinski hrani i regenerira.

CeraVe, Moisturizing Cream

CeraVe hidratantna krema je bogata, nemasna, brzo upijajuća krema s tri bitna ceramida koji zadržavaju vlažnost kože i pomažu u održavanju zaštitne barijere kože.

Najbolja anti-age krema

U kategoriji “Najbolja anti-age krema” biramo proizvode koji su se istaknuli u borbi protiv znakova starenja kože. Ove kreme ne samo da smanjuju vidljivost bora i finih linija već također i poboljšavaju elastičnost, tonus i teksturu kože, vraćajući joj mladenački izgled. 

Skintegra, Retiron 0.05

Skintegra Retiron 0.05 je serumska emulzija na bazi 0.05 % enkapsuliranog retinala, osnažena niacinamidom, trima esencijalnim ceramidima i njihovim prekursorima, antioksidansima, pantenolom i madekasozidom. Retiron 0.05 sprječava pojavu komedona i prištića te ubrzava njihovo zacjeljivanje uz preventivni učinak na preuranjene znakove starenja. Kontinuiranim korištenjem Retirona 0.05 možete očekivati manje diskoloracija (hiperpigmentacijskih i onih koje zaostaju za prištićima), manje akni i komedona, zategnutu, čvrstu kožu, smanjenu dubinu bora, sužene pore i glađu teksturu.

Filorga, Time-Filler XP krema

Kombinirajući ekspertizu Filorga laboratorija, posljednje trendove i najučinkovitije tretmane protiv bora (injektiranje hijaluronske kiseline, mezoterapiju i piling), Time-Filler predstavlja sveobuhvatnu anti-age njegu. Tretira sve tipove bora, bez obzira na njihov uzrok: bore koje nastaju kao rezultat tenzije (napetosti) mišića (na čelu, oko očiju), opuštanja (gubitka volumena, najčešće oko nosa, usana i očiju) ili suhoće kože te donosi visoko koncentriranu formulu za vidljive rezultate.

The Inkey List, Bio-Active Ceramide Moisturizer

Osnažen bioaktivnim ceramidima za do 4X smanjenih vidljivih finih linija i bora, ovaj bogati, baršunasti ovlaživač protiv starenja štiti od vidljivih znakova starenja kože. Pružajući podršku na više razina, formula sljedeće generacije pomaže u jačanju barijere kože, pruža 24-satnu hidrataciju i ubrzava vidljivu obnovu kože. Nakon 28 dana, 100% je vidjelo kliničko poboljšanje u 6 znakova starenja; bore, fine linije, bujnost, čvrstoću, podizanje, elastičnost i funkciju barijere.

U usporedbi s tradicionalnim ceramidima, sljedeća generacija bioaktivnih ceramida nadilazi popravak barijere kako bi resetirala, ojačala i zaštitila kožu kroz više slojeva. Dodatak Gransil Blur pomaže trenutno zamagliti pojavu finih bora stvarajući meko fokusiran učinak na koži, dok Shea maslac dubinski hrani i smanjuje gubitak vode kako bi pomogao u zaštiti barijere vlage kože.

Najbolje ulje za lice

U kategoriji “Najbolje ulje za lice” predstavljamo izvanredne proizvode koji su se pokazali odličnima u njezi i revitalizaciji kože. Ova ulja nude jedinstvena svojstva i sastojke koji pomažu u postizanju zdrave, blistave i hidratizirane kože. Upoznajte dva izvanredna proizvoda koja su nominirana za titulu najboljeg:

Immortella Mediterranean Beauty, 100 % skvalan ulje

Čisto i prirodno, 100 % ulje skvalana prigodno za njegu svih tipova kože, čak i one osjetljive na ulja. Pomaže aktivnim sastojcima da se apsorbiraju u dublje slojeve kože. Čini kožu elastičnijom, blistavijom i punijom. Pomaže zaključati vlagu u koži, što ga čini idealnim zadnjim korakom u rutini njege kože.

Leonor Greyl, Huile de Magnolia

Tretman ljepote za lice i tijelo Huile de Magnolia omekšava i umiruje kožu, uklanja šminku i produljuje tamnjenje. Obogaćen je organskim uljima jojobe, lješnjaka i sjemenki suncokreta za povećanje vitamina C, B, E, omega masnih kiselina i antioksidansa. 

Skintegra, Naro

Skintegra Naro je uljni booster (skvalan) deriviran iz prirodnog biljnog izvora.
Skvalan je neuljno ulje koje zamjenjuje primjenu baznih ulja na koži netolerantnoj na klasična ulja za njegu. Skvalan je poželjno nadomjestiti koži jer je on na sebumu bioidentičan način vlaži i hrani te omekšava. Nadomještanjem skvalana kožu činimo jedrijom, nahranjenom i čuvamo barijernu funkciju.

Skvalan u Skintegra Naro boosteru deriviran je iz maslinovog ulja te je od samog maslinovog ulja različit po tome što nema težak finiš na koži; također nema karakterističan miris maslinovog ulja niti pridonosi začepljenim porama te je stoga idealan za korištenje na svim tipovima kože, uključujući i one sklone nepravilnostima. Nanesen na vlažno lice, ili na lice već nahranjeno serumom ili kremom, skvalan pomaže spriječiti istjecanje vlage iz kože i time doprinosi očuvanju zdrave barijere kože.

Najbolji domaći beauty brend

U kategoriji “Najbolji domaći beauty brend” slavimo izvanredne brendove koji su uspjeli osvojiti tržište svojom kvalitetom, inovacijom i predanošću lokalnoj proizvodnji. Ovi brendovi ponosno predstavljaju domaće vrijednosti i kreativnost, nudeći proizvode koji su stvoreni s ljubavlju i pažnjom prema detaljima. Svaki od njih doprinosi ljepoti na jedinstven način, koristeći lokalne sastojke i tehnike. Upoznajte tri izvanredna brenda koji su se istaknuli i koji su nominirani za prestižnu titulu najboljeg domaćeg beauty brenda:

Immortella Mediterranean Beauty

Immortella Mediterranean Beauty hrvatski je brend prirodne kozmetike inspirirane ljepotom mediterana. Simbol brenda je smilje, koje neprestano ukazuje na svoju snagu i kvalitetu – raste iz stijene, a njegovi cvjetovi nikad ne venu. Osim smilja, formule sadrže i vrijedne aktivne sastojke poput probiotika, skvalana, niacinamida i bio retinola za idealne rezultate, te za zdravu i blistavu kožu. Immortella proizvodi u svojim formulama sadrže samo COSMOS odobrene sastojke. Ne sadrže silikone, parabene, umjetne boje i mirise. Nisu testirani na životinjama. Potpuno su sigurni za trudnice i dojilje.

Tinktura

Filozofija ovog brenda jest da je njihova kozmetika potpuno prirodna, inovativna, visokoučinkovita i sigurna, a namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje zdravlje i na potpuno prirodan način njegovati svoje lice i tijelo. Tinktura nudi liniju 100 % prirodnih tekućih dodataka prehrani – tinktura i ručno rađenu prirodnu kozmetiku, namijenjenu njezi i problematici kože i kose. Svi njihovi proizvodi sadrže prirodne, biljne sastojke bez umjetnih konzervansa, bojila ili mirisa. Za razvoj svojih proizvoda koriste znanje, iskustvo i spoznaje iz područja znanosti o prehrani te djelovanju biljaka na zdravlje – fitofarmacije i fitomedicine. 

Najfiniji

U Lyra Pharmu rade na tome da stvari rade dobro i ostvare najpozitivniji učinak koji mogu. “Znamo da nije lako, da postoji dosta koraka koje treba poduzeti i poboljšati, puno toga istražiti i raditi. Naša je odgovornost kao tvrtke donositi najbolje odluke svaki dan i minimizirati svoj društveni i ekološki utjecaj. Želimo postati najodgovornija verzija sebe. Dugujemo to svijetu. Dugujemo to vama.”

Najodrživiji beauty brend

U kategoriji “Najodrživiji beauty brend” prepoznajemo one brendove koji su se posvetili očuvanju okoliša i održivom poslovanju. Ovi brendovi usklađuju svoje proizvode s načelima održivosti, koriste ekološke materijale i etički izvore sastojaka, a istovremeno nude visokokvalitetne proizvode koji ne kompromitiraju ljepotu na račun zaštite planet.

Patyka

PATYKA je pariška kuća organske kozmetike čije podrijetlo datira iz 1920-ih. Sâm naziv PATYKA potječe od starogrčke riječi APOTEKE što ovaj brend doista čini neizostavnim u asortimanu naše specijalizirane poslovnice. PATYKA, rođena u Parizu, sa sjedištem u francuskoj prijestolnici nudi isključivo proizvode proizvedene 100 % u Francuskoj. Od svog osnutka, PATYKA donosi inovacije i izvrsnost u područjima biotehnologije i njezine primjene u dermokozmetici i kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja, proizvodi brenda PATYKA odlikuju se s četiri misli vodilje koji su ujedno i stupovi njihovih vrijednosti: učinkovitost proizvoda, etična proizvodnja, izvrsnost u formulama te bogato iskustvo za sva osjetila. PATYKA se ponosi svojom misijom stvaranja organskih proizvoda koji su učinkovitiji od konvencionalnih kozmetičkih proizvoda koristeći certificirane organske sastojke i način proizvodnje. Formule razvijaju sami, koje zbog opsežnog istraživanja odlikuju ugodnim teksturama i jedinstvenim mirisnim notama te čine organsku kozmetiku još privlačnijim izborom. Njihova misija jest stvoriti proizvode koji su nježni prema Vašoj koži, ali i prema našem okolišu. Kako bi proizvodi brenda PATYKA bili certificirani od strane ECOCERT-a, svaki proizvod mora zadovoljiti specifične kriterije i stroge standarde. PATYKA je 2002. godine postala jedan od prvih kozmetičkih brendova na svijetu koji je certificiran kao organski s oznakom COSMOS od strane ECOCERT-a.

Catrice

CATRICE nudi samo kozmetičke proizvode koji su 100 % veganski* i bez okrutnosti (u skladu sa zakonima EU). 100 % CATRICE proizvoda od sada se proizvodi isključivo od veganskih sastojaka.

Senso Naturale

Svježi ručno izrađeni proizvodi u malim serijama iz Romagne. Senso Naturale nije samo tvrtka, već zajednica s misijom: poboljšati naše živote i svijet oko nas kroz inovativne ideje i održive prakse.

Ono što ih čini posebnima:

* Mi smo obitelj koja ulaže u ljude. Nagrađujemo kreativnost i ručno izrađujemo proizvode, unoseći strast i ljubav u svaki detalj.

* Koristimo isključivo sastojke prirodnog, biljnog podrijetla iz obnovljivih izvora. Naša kruta kozmetika je učinkovita i u potpunosti biorazgradiva.

* Poštujemo životinje. Koristimo samo pouzdane, sigurne i certificirane sirovine koje nisu testirane na životinjama. Uskoro ćemo predstaviti posebnu liniju za naše četveronožne prijatelje.

* Naša ambalaža je minimalistička – koristimo reciklirani papir i pergament za hranu, s tiskom biorazgradivim bojama. Suradnjemo s organizacijom koja zapošljava osobe s invaliditetom.

* Predani smo inovacijama. Transformiramo tekuće proizvode u krute formulacije, čak i u sektorima gdje to prije nije bilo moguće.

Najbolja okoloočna njega

U kategoriji “Najbolja okoloočna njega” biramo proizvode koji se ističu u njezi osjetljive kože oko očiju. Ovi proizvodi ne samo da ciljaju na smanjenje tamnih krugova i oteklina već također i hidriraju, čine kožu čvrstom i poboljšavaju ukupni izgled tog područja. Ovdje su četiri izvanredna proizvoda nominirana za titulu najboljeg:

Immortella Mediterranean Beauty, Brightening Eye Cream

Krema za područje oko očiju s bioretinolom. Zaglađuje, posvjetljuje, pomaže kod tamnih kolutova, otečenosti te finih linija i bora. Zahvaljujući aktivnim sastojcima bioretinolu i niacinamidu, ova svilenkasta krema pogodna je i za osjetljivu kožu te ne izaziva svrbež ni iritacije. Rezultat je mladolik, odmoran i svjež izgled. Inovativni sastojak bioretinol prirodna je zamjena za retinol koja donosi sve benefite retinola bez neželjenih posljedica. Dermatološki ispitano. Sigurno za trudnice i dojilje.

Jana Nails, Glam it Up! eye patch

Glam it up! revolucionaran je proizvod dizajniran za unaprjeđenje spa iskustva zahvaljujući naprednoj formuli za njegu kože ispod očiju. Jednostavni za uporabu, ovi patchevi se mogu pohvaliti moćnim peptidima i matičnim stanicama orhideja, koji trenutno podižu podočnjake i pružaju lifting efekt. Ova hydrogel maska s aktivnim efektom hlađenja daje svjež i blistav izgled koži, što je čini savršenim dodatkom svakodnevnoj njezi. Zahvaljujući vrhunskim sastojcima, maska ne samo da podiže i učvršćuje kožu već i posvjetljuje te umiruje natečenost područja oko očiju, smanjujući znakove umora i stresa. Praktična je i jednostavna za korištenje, što je čini idealnom za putovanja, osiguravajući luksuzno spa iskustvo bilo kad i bilo gdje.

Filorga Time filler XP, krema za područje oko očiju

Inspirirana je s pet tehnika estetske medicine koje djeluju na pet ciljanih područja:

  • Mimičke bore (nadahnuto injekcijama botulina) – tripeptid opušta kožu
  • “Crows feet” ili bore “smijalice” (nadahnuto piling tretmanima) – biljni ekstrakt morskog komorača potiče uklanjanje odumrlih stanica i zaglađuje površinu kože.
  • Bore ispod očiju (nadahnuto revitalizacijskim injekcijama) – NCEF u kombinaciji s biljnim ekstraktom Valjkaste zupčice (Imperata cylindrica, biljka podrijetlom iz jugoistočne Azije) koja zadržava vodu i stvara rezervu vode u epidermisu.
  • Tamni podočnjaci (nadahnuto karboksi terapijom) – ekstrakt albicije
  • Ovješeni kapci (nadahnuto PRP injekcijama) – matične stanice orhideje (Calanthe discolor) potiču aktivnost fibroblasta za pojačaju sintezu kolagena i elastina te pospješuju regeneraciju stanica.

SVR FILLER BIOTIC za područje oko očiju i usana, 15ml

Zaglađuje i popunjava bore oko očiju i usana, zahvaljujući regenerirajućoj i zaglađujućoj formuli u kombinaciji s peptidom sličnim botoksu.

Najbolja maska za lice

U kategoriji “Najbolja maska za lice” nagrađujemo proizvode koji nude intenzivnu njegu, revitalizaciju i poboljšanje izgleda kože. Ove maske dizajnirane su za to da ciljano djeluju na različite probleme kože, pružajući joj hidraciju, obnovu i osvježenje. 

Viktoria kozmetika, maska za lice s magarećim mlijekom 15 ml (u maramici)

Maska za lice u maramici intenzivno i dugotrajno hidratizira sve tipove kože, pogotovo suhu i umornu kožu. Njezina nježna formula pogoduje čak i osjetljivoj koži. Maska djeluje kao maramica natopljena serumom koji je obogaćen domaćim magarećim mlijekom, dvjema vrstama hijarulona i ceramidima i eteričnim uljem slatke naranče.

Uriage, Eau Thermale Water Sleeping Mask

Hidratantna snaga termalne vode skrivena je u maski za lice. Maska za lice Uriage Eau Thermale Water Sleeping Mask intenzivno hidrira i osvježava suhu kožu te je čini elastičnom i mekom. Koža je zahvalna i odmorna nakon osam sati sna.  Pomaže obnoviti kožnu barijeru i održati optimalnu razinu hidracije, intenzivno hidrira i obnavlja kožu te održava kožu elastičnom i mekanom.

Martiderm The Originals Antiage hidratantna maska 10 kom

MartiDerm The Originals intenzivna hidratantna maska ​ intenzivno hidrira kožu. Poboljšat će teksturu, čvrstoću i učiniti kožu elastičnijom. Ova maska ​​posebno je učinkovita protiv starenja kože: zaštitit će kožu smanjujući bore i poboljšavajući funkciju barijere. Koža je odmah zaštićena, nahranjena i ugodna.

Najbolji proizvod za njegu kože lica

U kategoriji “Najbolji proizvod za njegu kože lica” ističemo proizvode koji se odlikuju iznimnom kvalitetom i učinkovitosti u svakodnevnoj njezi kože. Ovi proizvodi pokrivaju različite potrebe kože, uključujući hidraciju, regeneraciju, zaštitu i borbu protiv starenja. Njihova formula, bogata aktivnim sastojcima, pomaže u očuvanju zdravlja i ljepote kože lica.

DR.VIVIAN’S, multivitaminska krema za lice

Multivitamin Cream multivitaminska krema dnevna i noćna krema idealna  je  za lice, jer hrani, daje elasticitet i ugodna je na koži. Dragocjeni je koncentrat antioksidacijskih tvari u mekanoj emulziji bogatoj vitaminima A,B5, C, E, F i goji bobicama, a njezina svojstva djeluju na oštećenja kože izazvanim dnevnim zračenjem UV zraka i slobodnim radikalima. Vitamini, nenadmašni izvori ljepote i zdravlja, pravi su temelj zdravlja našeg organizma. Ove dragocjene tvari s antioksidacijskim svojstvima koje unosimo  zdravom i balansiranom prehranom, korištenjem na koži postaju neophodne  za usporavanje prirodnog procesa starenja kože i blistaviji ten. 

Dalma Vita Bio, krema za lice LAVANDA

Krema bogata lavandinim uljem, namijenjena svim tipovima kože, uključujući i kožu sklonu aknama. Može se koristiti na koži s ožiljcima te nakon blagih opeklina i uboda insekata izazivajući osjećaj smirenja kože.

Origins, Ginzing Energizing Gel Cream

Intenzivno hidratantna, osvježavajuća gel krema protiv umora kože. Trenutno će vratiti svježinu i blistavost koži. Dodatno obogaćena ekstraktom Panax Ginsengom i kofeinom za obnovu prirodne energije kože, vitaminom C za posvjetljivanje kože tijekom vremena i niacinamidom za jačanje kože. Bez ulja. Za sve tipove kože.

Najbolji čistač za lice

U kategoriji “Najbolji čistač za lice” prepoznajemo proizvode koji su ključni za temeljito i nježno čišćenje kože. Ovi čistači ne samo da uklanjaju nečistoće, šminku i višak sebuma već i pomažu u održavanju ravnoteže kože, čineći je svježom i spremnom za daljnje korake u rutini njege. Kvalitetan čistač za lice nije samo za čišćenje lica već i osigurava da koža ostane hidrirana i umirena, bez osjećaja suhoće ili iritacije.

VIVIAN’s, pjena za čišćenje – Oligo Mousse

Oligo Mousse pjenasti je čistač s efektom maglice na bazi oligoelemenata i morske vode, koji zahvaljujući posebnom sustavu pumpice pretvara tekućinu iz bočice u mekanu, podatnu, svježu i baršunastu bijelu pjenu, savršenu za dnevno umivanje i čišćenje kože lica, vrata i dekoltea. Pjenasta struktura čini ga saveznikom u postizanju idealne ljepote svim ljubiteljima brzog, ali i učinkovitog, laganog i hidrirajućeg čišćenja, s dubinskim svojstvima, zahvaljujući površinski aktivnim tvarima nabazi maslinovog ulja i mješavini voda (vode ljekovite anđelike i različka) koje dubinski čiste i hidriraju kožu.

Palmaris Amazing cleansing balm – Čudesni balzam by LookX

Amazing cleansing balm hibridni je proizvod, što znači da obavlja više funkcija odjednom. Djeluje ujedno i kao čistač i kao noćna maska za lice za obnovu. Sljedeće jutro ispere se, a rezultat je mekana i podatna koža. Glavni sastojci su Murumuru maslac i matične stanice maline.

Byphasse Micelarna voda za skidanje šminke, 500 ml

Byphasse micelarna vodica za čišćenje sastoji se od micela, malih površinski aktivnih čestica, koje jamče blago uklanjanje šminke s lica, očiju i usana, bez ostavljanja masnog traga i bez potrebe za ispiranjem. Zahvaljujući formuli bez sapuna, boja i parabena, Byphasse micelarna tekućina dubinski će očistiti šminku i neće isušiti lice, a prilagođena je i za najosjetljiviju kožu.

Madagascar Skin1004m, Madagascar Centella Light Cleansing Oil

Lagani preparat za čišćenje na bazi ulja nježno topi šminku, prljavštinu, sebum i sadrži zaštitu od sunca (SPF) bez peckanja u području oko očiju. Skin1004 micelarna metoda za pružanje jedinstvenog ulja za čišćenje. U početku je kao prozirna voda, ali postaje mliječne teksture kada dođe u dodir s vodom, što omogućuje temeljito čišćenje.

Najbolji piling za lice

U kategoriji “Najbolji piling za lice” ističemo proizvode koji igraju ključnu ulogu u održavanju zdravog i blistavog izgleda kože. Piling za lice uklanja odumrle stanice s površine kože, potiče regeneraciju i otkriva svježiji i ujednačeniji ten. Ovi proizvodi ne samo da poboljšavaju teksturu kože već i omogućuju bolju apsorpciju ostalih proizvoda za njegu, čineći vašu rutinu ljepote još učinkovitijom.

Odabrali smo dva izvanredna pilinga koja se odlikuju svojom sposobnošću da pružaju nježno, ali duboko čišćenje, uz poboljšanje izgleda i zdravlja kože. Ovi proizvodi kombiniraju inovativne formule s visokokvalitetnim sastojcima kako bi vam pomogli u postizanje glatke, osvježene i blistave kože.

Daytox enzimski piling za kožu

Daytox enzimski piling prodire duboko u pore kako bi na prirodan način očistio i osvježio kožu. Biljni enzimi iz ananasa i papaje nježno uklanjaju odumrle stanice kože i višak sebuma. Serum poboljšava apsorpciju kože kako bi osigurao kvalitetan učinak preostalih proizvoda za njegu kože. Proteini riže stvaraju zaštitni sloj na vašoj koži, čineći ju glatkom i mekanom.

Učinkovit kompleks aktivnih sastojaka aloje, brokule i citrusa zaustavlja stvaranje slobodnih radikala i štiti vašu kožu od oksidativnog stresa. Rezultat je svježa, blistava i zaglađena koža koja ima mekanu i ujednačenu teksturu (što potvrđuje 96 % ispitanika). Daytox enzimski piling idealan je za osjetljivu kožu.

Filorga SKIN-PREP Enzimatska piling krema 75 ml

Enzimatska krema za eksfolijaciju intenzivni je piling za lice koji cilja mitesere i sužava pore za trenutni efekt nove kože.

Dr. Brandt, MICRODERMABRASION

Revolucionarni piling za lice inspiriran kozmetičkim tretmanom mikrodermoabrazije, svojom formulom nudi briljantne rezultate koje možete postići u toplini vašeg doma. Formula sačinjena od mliječne kiseline i finog kristala aluminijevih oksida lagano uklanja mrtve stanice kože.

Rezultat se trenutačno zrcali u revitaliziranoj, blistavoj i zdravoj koži, a tretman jednim potezom smanjuje vidljivost bora i finih linija na licu, ožiljaka od akni i diskoloraciju kože.

Najbolja noćna njega

U kategoriji “Najbolja noćna njega” prepoznajemo proizvode koji su dizajnirani za pružanje intenzivne njege i obnove tijekom noći, kad je koža najspremnija za regeneraciju. Noćna njega igra ključnu ulogu u održavanju zdravog i mladenačkog izgleda kože jer omogućuje aktivnim sastojcima da djeluju dok spavate, popravljajući oštećenja i poboljšavajući teksturu.

Palmaris, Amazing cleansing balm – Čudesni balzam by LookX

Amazing cleansing balm hibridni je proizvod, što znači da obavlja više funkcija odjednom. Djeluje ujedno kao čistač i noćna maska za lice za obnovu. Sljedeće jutro se ispere i rezultat je mekana i podatna koža. Glavni sastojci su mu Murumuru maslac i matične stanice maline.

Medik8 Advanced Night Restore

Dokazano izglađuje izgled tvrdokornih linija i bora u samo 7 dana, prepoznatljiva noćna krema Medik8 ostavlja kožu mekom i mekom poput jastuka. Dubinski nahranite i vidljivo učvrstite svoj ten dok spavate s ovom formulom bogatom ceramidima koja daje vidljive rezultate jačanja mladosti dok podržava prirodnu barijeru vaše kože.

Nadoknađujući esencijalne lipide koji su izgubljeni tijekom vremena, Advanced Night Restore pruža maksimalnu udobnost kože uz vidljiv učinak punjenja i učvršćivanja. Stručno dizajniran za korištenje nakon vitamina A (retinol ili retinal) u večernjim satima.

Apivita, Queen Bee

Luksuzna noćna krema namijenjena svim tipovima kože koja pruža potpunu njegu koži lica. Najbolje ju je koristiti navečer jer svojim enzimima bundeve dok mi spavamo ona potiče staničnu obnovu blagim pilingom. Obogaćena je inkapsuliranom matičnom mliječi, patentiranim propolisom i fermentiranim medom timijana koji pružaju i zadržavaju hidrataciju te potiču kožu na dubinsku obnovu.

Najbolja SPF krema

U kategoriji “Najbolja SPF krema” nagrađujemo proizvode koji pružaju vrhunsku zaštitu od štetnih UV zraka i pomažu u očuvanju zdravlja kože. Sunčeva svjetlost može uzrokovati brojne probleme, uključujući preuranjeno starenje, hiperpigmentaciju i povećan rizik od karcinoma kože. Stoga je od ključne važnosti uključiti učinkovitu SPF kremu u svoju svakodnevnu rutinu njege.

Madagascar Skin1004, Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum

Serum za zaštitu od UV zraka koji istovremeno hidratizira kožu. Štiti kožu i dubinski ju hidratizira. Nanesite kao zadnji korak u jutarnjoj rutini, barem 30 minuta prije izlaganja suncu. Ponovite svaka 2 sata kako biste zadržali zaštitu.

Nikel, Sun Protect +C Vitamin Face Cream

Lagana hidratantna krema sa zaštitnim faktor SPF30 i C vitaminom. Najsuvremeniji fotostabilni UVA i UVB filteri i ultra napredni zaštitni aktivni sastojci pomažu u zaštiti kože od učinka foto starenja, prijevremenog nastanka bora, pigmentacijskih mrlja i dehidracije. Sadrži mikrokapsulirani C vitamin zadržan u mikrosferi liposoma koji su izrađeni od čistih ceramida.

C vitamin se oslobađa tek u dodiru s kožom kao moćni antioksidans koji neutralizira slobodne radikale, djelujući jednako učinkovit protiv UVA i protiv UVB zraka, ograničavajući kronična UV oštećenja. Uz FOTO ZAŠTITU, C vitamin pomaže u poticanju proizvodnje kolagena i hijalurona, smanjenju hiperpigmentacije, jačanju funkcije barijere kože te smanjenju transepidermalnog gubitka vode. Idealna svakodnevna zaštita kože od oksidativnog stresa izazvanog UV zrakama i zagađenjem.

MartiDerm, The Originals Proteos Screen SPF50+ tonirani fluid

Ujednačavajuća tonirana krema za lice sa SPF50+ zaštitnim faktorom lako se upija te pomaže u obnovi kože i sprječavanju nastanka vidljivih znakova staranja. Sadrži mikro-kuglice koje otpuštaju pigmente dok se proizvod nanosi masirajućim pokretima i prilagođavaju se tonu kože. Koža ostaje ujednačena i baršunasta.

Najbolji novitet godine

U kategoriji “Najbolji novitet godine” slavimo najuzbudljivije i najinovativnije proizvode koji su ove godine unaprijedili svijet ljepote i njege. Ova kategorija prepoznaje proizvode koji donose svježe ideje, napredne tehnologije i revolucionarne formule, postavljajući nove standarde u industriji. Svaki od ovih noviteta nudi jedinstvene karakteristike i koristi koje su promijenile način na koji se brinemo o svojoj koži. Od inovativnih sastojaka i pametnih pakiranja do naprednih rješenja za specifične probleme, ovi proizvodi su postali pravi hitovi i brzo su osvojili povjerenje korisnika.

Germaine De Capuccini, Pigment Therapy pigmentacijski set

Pigment Therapy aktivno tretira najotpornije hiperpigmentacije kože. Proizvodi čine savršenu nadopunu za svakodnevnu upotrebu tijekom cijele godine za intenzivniju nadopunu djelovanja depigmentacijog profesionalnog tretmana ili drugih medicinsko-estetskih tehnika.

Fraktal, GLACIAL Cooling gel krema

GLACIAL Cooling gel krema donosi savršenu ravnotežu hlađenja i hidratacije. Neovisno kliničko istraživanje je pokazalo da Glacial gel krema smanjuje temperaturu kože za prosječno 2,2 ºC u 3 minute od upotrebe. Brzoupijajuća lagana formula povećava hidrataciju za prosječno 40 posto.

ISDIN, Retinal Intense 50 ml

Doživite vidno mlađu kožu s Retinal Intense, dvofaznim noćnim serumom koji pomaže ubrzati obnovu kože. Formuliran s retinaldehidom, vidljivo smanjuje fine linije i bore za glatkiju, ujednačeniju i mlađu kožu.

FOREO, SUPERCHARGED SERUM 2.0

FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0 je ključ za postizanje maksimalnih rezultata vaših omiljenih tretmana za njegu kože. Njegova luksuzna formula čuva mladolikost i kombinira snagu hijaluronske kiseline, elektrolita, ceramida i skvalana kako bi učvrstila, obnovila i revitalizirala kožu, ostavljajući vam bezvremenski sjaj.

Posebno je razvijen za uporabu s mikrostrujnim uređajima kao što je BEAR 2 – unaprijeđen je inovativnim kompleksom elektrolita kako bi prenio još više mikrostruje s uređaja na kožu.

Najbolji beauty gadget

U kategoriji “Najbolji beauty gadget” nagrađujemo inovativne uređaje koji su transformirali svakodnevnu njegu i ljepotu. Ovi gadgeti donose naprednu tehnologiju izravno u vašu rutinu njege, pružajući vam profesionalne rezultate iz udobnosti vašeg doma.

Svaki gadget nudi jedinstvene funkcije i koristi, omogućujući vam da personalizirate svoju beauty rutinu prema vlastitim potrebama i željama Upoznajte dva izvanredna beauty gadgeta nominirana za titulu najboljeg i otkrijte kako tehnologija može unaprijediti vašu svakodnevnu njegu, pružajući vam učinkovitije, brže i vidljivije rezultate.

ROX Beauty LED Face Maska za njegu kože

ROX Beauty face maska objedinjuje najsuvremenije inovacije i tehnologije u regeneraciji, obnovi i njezi kože u jednom proizvodu. Maska također poboljšava apsorpciju sastojaka unutar proizvoda za njegu lica, čime se poboljšava cjelokupni tretman.

MZ SKIN LightMAX MiniPro Eyeconic LED Flasteri

Ovaj uređaj prvi na tržištu kombinira aktivnu kozmetiku sa snagom LED-a za pojačanu rutinu njege oko očiju koja pruža ciljanu svjetlosnu terapiju za smanjenje podočnjaka, natečenosti i finih linija i bora, ispod i oko očiju. Klinički dokazano smanjuje dubinu bora za 36% u četiri tjedna.

Medikor Beauty, Beurer Cellulite Releazer CM 100 Compact – masažer protiv celulita

Manja verzija prvog klinički testiranog anticelulitnog masažera – Beurer Cellulite releaZera CM 100. Smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira. Jednostavan je za primjenu.

Najbolji anti-age gadget

U kategoriji “Najbolji anti-age gadget” ističemo inovativne uređaje koji su revolucionirali pristup borbi protiv znakova starenja. Ovi gadgeti koriste naprednu tehnologiju kako bi poboljšali elastičnost, smanjili bore i obnovili mladenački izgled kože, čineći vašu anti-age rutinu učinkovitijom i ciljanijom.

Medikor Beauty, Rio Facelift Tone anti-age uređaj za lifting lica

Doživite toniranje i učvršćivanje kože protiv starenja uz face lift & tone – toner za lice. Dizajniran za pružanje mikrostrujne stimulacije i umirujuće topline, Face Lift & Tone odmah revitalizira vašu kožu, ostavljajući blistavi i mladenački sjaj. Oprostite se od finih linija, bora i dosadne kože jer ovaj izvanredan uređaj pomlađuje i obnavlja vaš ten svojom naprednom EMS tehnologijom.

Foreo, BEAR™ 2

BEAR™ 2 potiče mikrocirkulaciju i daje puniju koži dostavljajući kisik i esencijalne hranjive tvari stanicama – kako bi se ubrzao proces obnove kože, izblijedila pigmentacija i povećao sjaj. Jedini uređaj koji ima 4 revolucionarne vrste mikrostruje, BEAR™ 2 dizajniran je za toniranje 69 mišića na vašem licu i vratu – ostavljajući vam lijepo oblikovan i mladenački čvrst ten.

Medikor Beauty, Rio LED maska

Rio beauty FaceLite LED maska klinički je dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene. Rio FaceLite dizajniran je za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica.

Najbolji proizvod za regeneraciju kože

U kategoriji “Najbolji proizvod za regeneraciju kože” prepoznajemo proizvode koji se specijaliziraju za obnovu i revitalizaciju kože, pomažući joj da se regenerira i povrati svoj zdrav izgled. Ovi proizvodi su osmišljeni da ciljaju na znakove oštećenja, stresa i starenja, pružajući intenzivnu njegu i podršku procesu prirodne obnove kože.

Od naprednih ulja do krema bogatih aktivnim sastojcima, ovi proizvodi pomažu u obnavljanju kože nakon stresa, oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, suhoće ili drugih čimbenika. 

Derma Support krema

Derma Support krema namijenjena je njezi suhe, oštećene i osjetljive kože. Podupire sposobnost prirodnog obnavljanja kože i poboljšava njen izgled. Prikladna je u njezi problematične kože, kao i kože sklone nastanku akni.

Fraktal, WINNOW Skin detox ulje

Jedan od Fraktal “hero” proizvoda svakako je detox ulje Winnow koje pruža oporavak od UVA/UVB oštećenja kože. Može se koristiti svakodnevno, kao večernja njega ispod noćne kreme ili zasebno. Oporavlja stanice kože od štetnih zraka sunca za čak 104 %, kao i od izlaganja urbanim zagađivačima za čak 61 posto.

Uriage, CICA DAILY obnavljajuća krema

CICA DAILY idealna je zaštitna, hidratantna i obnavljajuća njega za kožu koja je svakodnevno nadražena i pod stresom. Simptomi oslabljene kožne barijere mogu biti: blijed ten, nelagoda, znakovi umora, fine bore, male kvržice ili crvenilo.

Najbolji serum

U kategoriji “Najbolji serum” nagrađujemo proizvode koji su postali ključni korak u modernoj rutini njege kože zbog svoje visoke koncentracije aktivnih sastojaka i specifičnih ciljanih djelovanja. Serumi su poznati po svojoj sposobnosti da pružaju intenzivnu njegu i učinkovitost, ciljajući na različite potrebe kože, od hidratacije i pomlađivanja do smanjenja hiperpigmentacije i poboljšanja teksture.

Ovi proizvodi obično imaju laganu, brzosušeću formulu koja omogućuje brzu apsorpciju i prodiranje u dublje slojeve kože, gdje mogu pružiti maksimalne rezultate. 

SVR AMPULE HYDRA SERUM

Sadrži visoku koncentraciju vitamina B3 koji umiruje i jača kožu. Kombinacija triju hijaluronskih kiselina dugotrajno obnavlja razinu vode u koži. Napetost i nelagoda odmah se smanjuju. Iz dana u dan, koža postaje podatna, a znakovi starenja se smanjuju.

Biologique Recherche, Serum Biosensible

Serum Biosensible sadrži 11 aktivnih sastojaka koji umiruju kožu. Svakodnevnom uporabom ovog seruma smanjuju se crvenilo i osjetljivost kože, a ona postaje mekana i nježna.

Afrodita, X lifting shot

Afrodita BOTOKS U BOČICI” X LIFTING SHOT više je od običnog seruma. Djeluje u svim slojevima kože i može ostvariti ono što do sada nije bilo u domeni kozmetike. Naime, oponaša djelovanje i učinke botoksa, ali potpuno neinvazivno, dakle, bez igle. Njegov su cilj neposredno mišići lica: potiče ih na to da se manje grče i brže opuštaju te time bitno smanjuje mimičke bore na čelu, oko očiju i usta. Posljedično u samo pet dana pomlađuje kožu za čak pet godina!

Najbolji proizvod za njegu problematične kože

U kategoriji “Najbolji proizvod za njegu problematične kože” ističemo proizvode koji su posebno formulirani za suočavanje s izazovima koje donosi problematična koža, kao što su akne, crvenilo, nerazmjerni tonus i masni ili suhi dijelovi. Ovi proizvodi ciljaju na specifične probleme kože s precizno odabranim sastojcima koji pomažu u smirivanju, čišćenju i obnavljanju.

Upoznajte tri izvanredna proizvoda nominirana za titulu najboljeg proizvoda za njegu problematične kože i otkrijte kako mogu pomoći u postizanju čistije, zdravije i uravnoteženije kože.

The Elements, Pore Refining Serum

Za kožu koja teži savršenstvu, The Elements Pore Refining serum za lice idealno je rješenje. Veganska formula, obogaćena s 5 % niacinamida, jača prirodnu barijeru kože i štiti od negativnih utjecaja okoline dok ujedno i smanjuje proizvodnju sebuma te umiruje crvenilo. Cink PCA, s udjelom od 0,5 %, rješava problem začepljenih pora i regulira sebum, te kožu čini čistom i uravnoteženom. Visokoučinkoviti serum se koristi ujutro i navečer kako bi se postigla optimalna čistoća i hidracija kože.

URIAGE, Hyseac SOS pasta za prištiće

Uriage Hyseac SOS pasta predstavlja ciljanu SOS noćnu njegu za prištiće. Učinkovito suši i umiruje prištić, tj. oštećenu i nadraženu kožu s aknama te obnavlja površinski sloj kože. Hyseac SOS pasta djeluje od prve noći, ubrzava proces sazrijevanja prištića, što uzrokuje njegovo brzo nestajanje. Nanosi se lokalno samo na prištić. Sadrži pročišćavajuće ulje škriljavca, zelenu glinu i cink.

Manuela Picard, Spot Solution

Revolucionaran losion koji “preko noći” rješava upalne akne. Sadrži klinički dokazane sastojke poput salicilne kiseline, sumpora, manuke i čajevca koji istovremeno smanjuju upalu i pomažu nestanku ožiljaka od akni.

Pratite nas i dalje kako biste saznali detalje i dobili informacije o svim nominiranim proizvodima, ali i glasajte za svoje omiljene na našoj službenoj stranici projekta jer je i vaš glas bitan u odabiru najboljeg od najboljih.