Vox Populi Beauty Edition – zamolili smo vas da nam kažete koja vam je najdraža okoloočna krema, a ove tri su se najčešće spominjale

Puno proizvoda obećaje smanjenje natečenosti i prvih linija oko očiju, no nekada nam trebaju mjeseci da vidimo promjene. Upravo zbog toga se često okrećemo recenzijama ili po metodi preporuke osoba koje su isprobale proizvod.

Koža područja oko očiju stari brže od ostatka lica – i može učiniti da izgledate i do 20 godina stariji jer je to najtanja koža s najnižom elastičnošću i najmanjom vlagom. Što se tiče očiju, tanke linije i bore najveća su briga za 85 % žena, prema istraživanju Good Housekeeping Institute Beauty Laba provedenom na više od 1000 čitatelja, a najviše brinu oko podočnjaka i nedostatka čvrstoće.

Iz tog smo razloga pitali i vas što mislite, a na našem Facebooku i Instagramu najviše su se spominjala ova tri proizvoda! Da ne duljimo dalje, pogledajte koji je to trio u pitanju.

Avon Anew Lifting Dual Eye System

Avon Anew Lifting Dual Eye System okoloočna krema

Anew dvostruki lifting tretman za područje oko očiju utječe na elastičnost i čvrstoću kože te uklanja tamne podočnjake i manje bore, pospješuje hidrataciju i zateže kožu očiju već nakon 48 sati. Ovaj tretman u sebi krije aminokiseline i kofein, a sastoji se od gela za učvršćivanje područja gornjeg kapka i kreme protiv bora i otečenosti donjeg kapka. Riječ je o najpoznatijoj Avonovoj liniji za njegu kože lica, Anew, a sadrži i protinol, nosioca svjetski prestižne Edison nagrade za najbolji proizvod u 2021. godini koji pojačava djelovanje vlastitih sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim pojačanjem kolagena. Vraća kolagen I i kolagen III – onaj koji inače imamo samo kao bebe i vrlo brzo ga gubimo te stvara najbolju moguću kožu dajući vam vidljive rezultate koji prkose starosnoj dobi.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado okoloočna krema

Hranjiva krema za područje oko očiju s uljem avokada pruža bogatu dozu hidratacije. Formulirana s uljem avokada, beta-karotena i shea maslaca, ova je krema omiljeni proizvod Kiehl’sovih kupaca. Nježno hidratizira osjetljivo područje ispod očiju, ima jedinstveno koncentriranu formulu koja ne ulazi u oči te je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu.

Vichy Liftactiv Supreme krema za područje oko očiju

Vichy Eye Cream Liftactiv Supreme okoloočna krema

Liftactiv Supreme Eye Cream je dizajnirana za borbu protiv bora, podočnjaka i tamnih krugova. Čini da su bore minimalizirane, a kapci su čvršći. Formuliran s ramnozom, prirodnim biljnim šećerom. Formula je klinički dokazano usmjerena na pomlađivanje kože i borbu protiv znakova starenja. Uz kofein i escine, proizvod djeluje na zamjetno smanjenje pojave podočnjaka i natečenosti. Uglađuje izgled konture očiju, a ono važno jest to da je nemasne, neljepljive teksture te hipoalergena.

 

Foto: S. Alemdar/Getty Images Entertainment via Getty Images