Za sve one koji ostaju kod kuće – slijedi nekoliko novih i starih prijedloga za pogledati na Netflixu!

Ovih dana možemo samo reći – dobro da postoji Netflix. Osim što možete uživati u nekim novim filmovima i serijama, ako kod kuće planirate provoditi baš jako puno vremena, zašto ne uživati i u nekim starima?

After Life

Za sve ljubitelje britanskog humora serija After Life trebala bi biti ‘must see’. Uskoro stiže i druga sezona koju mnogi željno iščekuju, a u glavnoj ulozi je Ricky Gervais koji je samu seriju i napisao. Realna, komična i prepuna posebnih lokova, After Life bi vam mogao ugrijati srce.

Marriage story

Jedan od nagrađivanijih filmova u ovoj filmskoj sezoni svakako je bio Marriage story. Ukoliko ga još niste stigli pogledati, iskoristite prvu slobodnu večer za to. Genijalan Adam Drives i genijalna Scarlett Johansson glume bračni par pred rastavnom te donose sirovu stvarnost na ekran.

Prijatelji

Uskoro ćemo ih ponovno gledati, i to 25 godina kasnije. Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey i Chandler okupljaju se ponovno i to na HBO-u. Zasad se stare epizode još uvijek mogu gledati na Netflixu, barem ono Hrvatskom, pa zašto to ne iskoristiti i dobro se nasmijati opet?

View this post on Instagram

Do what Phoebe says! Stay safe, everyone #S7E8

A post shared by Behind The Friends (@behindthef.r.i.e.n.d.s) on

I am not ok with this

Od stvaratelja Stranger Things u veljači 2020. na Netflix je stigla nova serija sa Sophijom Lillis u glavnoj ulozi. Radi se o još jednoj heroini koja je sve samo ne uobičajena. Napeta, ali i s dozom humora, I am not ok with this mogla bi brzo postati vaša omiljena večernja serija.

View this post on Instagram

heeeeey

A post shared by I Am Not Okay With This (@iamnotokaywiththis) on

All The Bright Places

Za sam kraj ostavili smo novu dramu All The Bright Places, nastalu po istoimenoj knjizi. Moramo vas upozoriti na navalu emocija i ne tako pozitivnu priču. No, ako volite drame i životne priče, ovo je film za vas i mogao bi vam se svidjeti.

Foto: Instagram