Omega je predstavila novitete luksuznih satova

 

Omega, svjetski poznati švicarski proizvođač luksuznih satova i ovlašteni uvoznik Kruna 2011 predstavili su ovogodišnje novitete u luksuznom restoranu Noel, a uz ostale pomno odabrane uzvanike, novitete smo dobili čast pogledati i mi.

Imali smo priliku vidjeti i isprobati novu Seamaster kolekciju, kućišta promjera 42 mm, vodootpornu do 300 m. Tu je naravno bio i Bondov sat, kolekcija Diver koja je izrađena u čeliku i u kombinaciji čelika i zlata.

Predstavili su i kolekciju olimpijskih modela, koji svojim dizajnom i bojama odgovaraju olimpijskim krugovima.

Od 1932. godine, Omega je službeni mjeritelj vremena i osigurava točnost mjerenja vremena svakog događaja, bez obzira da li je izuzetno hladna zima ili vrlo toplo ljeto i bez obzira na mjesto održavanja Olimpijskih igara. Kroz sve ove godine, razvili su niz noviteta i inovacija kako bi se vrijeme natjecatelja još točnije moglo izmjeriti, ali i omogućuje gledateljima uvid u vremenski pregled natjecanja, što je svake godine sve impresivnije i revolucionarnije.

 

Ali ne smijemo propustiti spomenuti  i novu žensku kolekciju De Ville Treśor.

De Ville Treśor slijedi Omeginu tradiciju izrade, jedinstvenog ženskog stila, ali sa novom generacijom nositeljica na umu. Lijepo, tanko kućište i tanke, elegantne kazaljke podsjećaju na klasični izgled, ali rimski brojevi, niz dijamanta i moderni remeni pružaju vrlo suvremeni osjećaj.

mm
Nives Bokor

Glavna urednica