Prednaručite novi Huawei pametni sat iz WATCH GT 4 serije uz HUAWEI SCALE 3 pametnu vagu na dar!

Najnovija Huawei WATCH GT 4 serija dostupna je u prednarudžbi uz odličnu pogodnost za sve korisnike. Korisnici koji prednaruče WATCH GT 4 uređaj dobit će i HUAWEI SCALE 3 pametnu vagu potpuno besplatno. U ponudi su dvije veličine sata, one od 46 i 41 mm i čak 6 dizajnerski različitih modela.

Lansiran premijerno prije par dana na velikom događaju u Barceloni, WATCH GT 4 označava i novi stilski pristup pametnim satovima koji sad pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward“, donose još veću integraciju tehnologije i mode te korisnicima pružaju personaliziranije zdravstveno i sportsko putovanje. Sada korisnici mogu koristiti sve značajke HUAWEI WATCH GT 4 pametnog sata, ali i uživati u novim dizajnerskim elementima poput upečatljivog osmokutnog okvira te elegantnog dizajna nalik medaljonu.

HUAWEI WATCH GT 4 čini pametnu tehnologiju sastavnim dijelom zdravog života. Serija transformira poimanje fitness značajki pametnog sata, uvodeći poboljšane prstene za aktivnosti i predstavljajući potpuno novu aplikaciju Stay Fit, koja koristi podatke o zdravlju u stvarnom vremenu kako bi pomogla korisnicima s upravljanjem unosa kalorija, dajući im preporuke prilagođene njihovim potrebama.

Ljubitelji trčanja mogu uživati u nadograđenom dvopojasnom GNSS-om s pet sustava visoke preciznosti, koji poboljšava točnost pozicioniranja za čak 30% u usporedbi s prethodnicima WATCH GT 4 modela.

Nova značajka prstena aktivnosti prikazuje dnevnu statistiku fitnessa (potrošene kalorije, trajanje vježbanja i aktivnost za vrijeme stajanja) kako bi korisnicima pomogao da ostanu u toku sa svojim dnevnim fitness ciljevima. Osim toga, sat nudi i više od 100 sportskih načina rada, uključujući i modernije sportove poput Padela.

HUAWEI WATCH GT 4 korisnicima pruža do 2 tjedna trajanja baterije, nadmašujući životni vijek mnogih konkurentnih satova te se besprijekorno povezuje s iOS i Android uređajima te osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika, omogućujući im tako bezbrižan pristup vodećim tehnologijama u industriji.

HUAWEI SCALE 3 pametna vaga kao savršena nadopuna fitness značajki WATCH GT 4 serije, dolazi s nizom naprednih pametnih funkcija uz koje možete steći sveobuhvatan uvid u svoje fizičko stanje pomoću 11 tjelesnih indikatora koje mjeri. Svako mjerenje se i sprema te se korisnika obavještava o učinku vježbanja i promjena u životnim navikama. Povezivanjem HUAWEI SCALE 3 s Wi-Fi i Bluetoothom svi će zapisi automatski prenijeti u oblak i poslati povezanim računima, tako da ih korisnik može vidjeti na svom telefonu kad god i gdje god poželi. S pločom od kaljenog stakla, elegantnim bijelim dizajnom i protukliznim jastučićima od silikonske gume, HUAWEI SCALE 3 djeluje nenametljivo i prikladno za različite dobne skupine.

Posebna ponuda s HUAWEI SCALE 3 vagom kao poklonom biti će dostupna do 01. listopada ili do isteka zaliha.

Više informacija možete naći na stranicama Huawei maloprodajnih partnera.

CIJENE HUAWEI WATCH GT 4 UREĐAJA:

  • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm : Metal 399 €, Black Rubber 279 €, Rainforest Green 299 €
  • HUAWEI WATCH GT 4 41 mm – Gold Milanese 349 €, White Leather 279 €, Metal 399 €

 

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia – YouTube

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Tekst i fotografije: Promo