Ponekad ujutro izgubimo previše vremena ispred ormara pokušavajući iskombinirati outfit za taj dan. Kako bismo vam olakšali odabir, donosimo stylish inspiraciju za svaki dan u ovom zimskom tjednu koju smo pronašli na društvenim profilima poznatih it djevojaka!

Ponedjeljak

Ponedjeljkom svi ponekad trebamo zagrljaj, pa zašto to ne biste za početak dobili i od svog outfita? Kako biste bez stresa ušli u novi radni tjedan, naoružajte se mekanim pletivom, šalom i neutralnim bojama. Samo lagano za start.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Utorak

Nakon uhodavanja i prvog dana, vrijeme je za razbuđivanje. Odaberite detalje ili jedan statement komad u jarkoj boji i tako razbijte zimsko sivilo. Ako se volite zaigrati, isprobajte i kombinaciju različitih boja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Srijeda

U srijedu želimo poslovni look, ali ne dosadan. Klasične crne komade koji prolaze uvijek i svugdje podignite zanimljivim kaputom ili upečatljivim nakitom. Primjerice, isprobajte kombinaciju crne i trendi smeđe boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Četvrtak

Na dan koji sve češće zovemo mali petak, povećane su šanse da nakon posla odemo na piće. Prema tome, moramo se pobrinuti da nam u šetnji do odredišta nije odveć hladno, a za to će odličan izbor biti jakna podstavljena krznom. Sve ostalo je opcionalno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzy Hadfield (@lizzyhadfield)

Petak

Ako su u četvrtak šanse za izlaskom i druženjem bile velike, petkom su – neizbježne. Predlažemo udobnu haljinu koja će poslužiti kao dobar izbor za poslovne, ali i neformalne prilike krajem tjedna. Uz haljinu odaberite i fora hulahopke. Cheers to the weekend!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARA 🌓 LAFONTAN (@maralafontan)

Subota

Subota nas veseli jer su sve opcije otvorene. Jutarnja šetnja može se pretvoriti u kavu, kava u ručak, a ručak u poslijepodnevno piće koje vodi na kućni party kod prijatelja. Za sve to bit će odlične traperice, topla dolčevita i dobar kaput.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Nedjelja

Poznatija kao dan za odmor, nedjelja je dobra prilika da se posvetite sebi i nakon ručka odaberete regenerativnu šetnju u prirodi. Za to će vam, naravno, trebati kapa, udobna odjeća i tople čizme. Voila – još jedan tjedan je iza (i ispred) nas!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Foto: @darjabarannik/Instagram/Giphy