Zendaya je obilježila povratak glazbi. Nakon sedam godina glumica je nastupila na festivalu Coachella. Evo kako je izgledao taj nastup.

Zendaya i grupa „Labyrinth“

Glumica i pjevačica izvela je dvije pjesme sa soundtracka serije “Euforija”. U duetu su otpjevali pjesme „I’m Tired“ i „All of Us“. Zendaya je izdala svoj album 2013., ali se od tada fokusirala na glumu. Kasnije te večeri, Zendaya je na Instagramu zahvalila publici na podršci. Naime, prvo se zahvalila pjevaču koji ju je pozvao da nastupi, a potom je opisala svoje uzbuđenje. Međutim, pjevačica je potom objavila još jedan video zahvale. Nažalost ne postoji video u kojem se uspijeva čuti njezin glas od vriske publike, ali ne sumnjamo da uskoro stiže službeni Coachella video. 

Zendaya u Euphoria stilu

Zendaya je kanalizirala Y2K estetiku u ružičastoj mini haljini obrubljenoj satenom sa slojevitim naboranim rubom i vezanom mašnom. Haljinu je nosila preko bijele majice bez rukava. Pjevačica je svoj look upotpunila crnim visokim čizmama dizajnera Christiana Louboutina. Glumica se odlučila za srebrno prstenje, a kosu je ostavila u prirodnom stilu. Njezini prirodni uvojci s razdjeljkom po sredini upotpunili su njen festivalski look.

Zendaya nije skrivala oduševljenje podijelivši svoje oduševljenje na Instagramu, a to su popratili i njezini obožavatelji koji se posebno vesele njezinom povratku na glazbenu scenu. Nadamo se da pjevačica neće stati na ovom nastupu, već će nas iznenaditi novim albumom i novim live nastupima.