Metoda Neyes Brows osmišljena je za oblikovanje obrva na prirodan način, čime se one obnavljaju te postaju upravo onakve kakve ste oduvijek htjeli da izgledaju

Svi žudimo za urednim i definiranim obrvama. Obrve su snažan okvir lica, te pravilnim izborom oblika mogu na njemu naglasiti sve najljepše karakteristike. Dok lošim… Pa ajmo samo reći da su možda zato prve šiške odrezane! Nadamo se da se na nas neće ljutiti saloni, ali nismo fanovi japanskih iscrtavanja, šablonskih “Instagram” oblika te pretamnih nijansi koje izgledaju dobro samo na fotografijama. Zato je ovo jedan od rijetkih metoda oblikovanja koji smo otkrili, a koji nam se jako sviđa, s obzirom na to da je cilj ove metode da vaše obrve na prirodan način postignu svoj potencijal. Pa kako ona izgleda?  

Za definiranje “novih” obrva ne koriste se šablone, već se budući izgled definira i kreira uz pomoć individualnog pristupa, ili u prijevodu, uz pomoć šestara, olovaka, boja, pinceta, voska, konca. Prije svega, na preciznim mjerenjima lica uz pomoć šestara iscrtavaju se okviri nakon početnog bojenja. Potom će uslijediti koraci kojima će stilist definiranjem tih obrva optimalno naglasiti prirodne crte lica, znači bez oštrih lukova i tamnih nijansi! Tijekom Neyes Brows tretmana obrve se tretiraju voskom i nitima te po potrebi fino oblikuju pincetom. Koriste se isključivo materijali vrhunske kakvoće koji dolaze direktno iz Neyes radionice. Specijalizirani za obrve, svi potrebni alati i proizvodi očekivano su dovedeni do savršenstva. Primjerice, voskovi korišteni u radu osmišljeni su za različite tipove kože: primjereni su i za osobe s osjetljivom i tankom kožom te vjerojatno jedni od najkvalitetnijih proizvoda.

Također je bitno naglasiti da je riječ o neinvazivnoj metodi i za koju nije bitno s kakvim obrvama dolazite – tanje ili bujnije, svjetlije ili tamnije. Neposredno nakon tretmana bez ikakvih poteškoća smijete nastavi obavljati svoje dnevne obaveze, čak i otići na posao.

Za prvi tretman potrebno je odvojiti približno 1 sat koliko traje cijeli postupak. On uključuje prvo savjetovanje s klijentom te mjerenje obrva. Potom klijent odabire odgovarajuću boju a stilist izrađuje personaliziranu šablonu. 30 do 90 dana nakon tretmana savjetuje se korekcija obrva za koju je potrebno odvojiti 30 do 45 minuta. Sami rezultati traju od četiri do čak šest tjedana, pri čemu vaše obrve ostaju prirodne i meke. Cijena se kreće od 100 do 200 kn ovisno o salonu, no preporučena cijena tretmana je 200 kn. Mi smo isprobali i usudit ćemo se reći da se radi o trenutačno jednom od najboljih tretmana za oblikovanje obrva u ponudi kozmetičkih salona. U nastavku neki od rezultata.

Više o ovoj metodi možete potražiti ovdje, ili na njihovom Facebook i lnstagram profilu, dok popis salona koji imaju u ponudi ovu metodu možete pronaći ovdje