Svake godine Gwyneth Paltrow, točnije njena stranica Goop, objavi prijedloge za božićne poklone što pokrene brojna komentiranja. Evo što se ove godine našlo na njoj.

Od Chanel torbice do putovanja Marakešom, novi vodič za poklone s potpisom Gwyneth Paltrow ponovo donosi ideje koje će biti tema razgovora. Ove godine stranica je podijelila prijedloge u nekoliko grupa – grupu poklona za one koji imaju sve, ljubitelje wellnessa, smiješne, ali genijalne poklone, ljude koji vole putovati i ljubavnike.

Tako se tamo ove godine može pronaći odrezak u vrijednosti od 2 tisuće kuna, pribor za izradu čokolade, premium bicikl, Chanel i Hermes torba, ali i turneja Marakešom. Možete pronaći i sauna dekicu, ali i Yayoi Kusama bundeve, kao i spravu za motanje džointa (koja je već rasprodana). Na listi za muškarce je i torba za preživljavanje, a na listi za žene uređaj za osnaživanje mišića zdjelice, dok se među prijedlozima za ljubavnike može se pronaći online tečaj za bolji seks, kao i noćenje u luksuznoj vili.

U svakom slučaju na Goopu su i ove godine ostali originalni, a ako maknete luksuz na stranu, možda vas neke ideje uspiju i nadahnuti? Ili ipak ne?